OCIJENI
Adresa: Zagorska 22
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
098 531 478 098 531 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dr-cranium.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Masaža
Ključne riječi: Osteopatski tretman K.O.S.T (Priprema tijela za logopedsku terapiju) Medicinska gimnastika Masaža Ručna limfna drenaža Vezivno tkivna masaža Plantomasaža Kraniosakralna osteopatija Osteopatija kod djece
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

OSNIVAČICA I DIREKTORICA DR-CRANIUM
DRAGICA RADANOVIĆ


Dragica Radanović, diplomirana osteopatkinja i viša fizioterapeutkinja, 1979. godine završava Srednju fizioterapeutsku školu u Zdravstvenom obrazovnom centru Zagreb, područno odjeljenje Krapinske Toplice, u sklopu Medicinskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu. Nakon srednje škole upisuje studij fizioterapije na Višoj medicinskoj školi, Medicinskog fakulteta, sveučilišta u Zagrebu, kojeg završava 1990. godine. Već nakon završene srednje škole Dragica počinje raditi u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama na dječjem odjelu. Otvaranjem DR-CRANIUM d.o.o. otvara prostore za rad u Zaboku i Zagrebu. Tijekom rada u bolnici pozvana je i da predaje u Srednjoj školi u Bedekovčini, Medicinsko učilište, smjer fizioterapeutski tehničar. Kao vanjski suradnik 10 je godina predavala kolegije kineziologije i masaže.

SURADNIK:


Branko Radanović, rođen 22. lipnja 1983. godine u Zaboku. U ustanovi za obrazovanje odraslih u Zagrebu, 2006. godine osposobljen je za obavljanje poslova masera. Od 02.11.2007. – 15.05.2010. godine radio je u Privatnoj fizikalnoj terapiji u Zagrebu. Od 2008. godine, usvaja znanja i vještine iz osteopatije, završio je kolegije „kraniosakralne osteopatije“ i „mišićno-koštanog sustava“, te usvojeno znanje primjenjuje u svakodnevnom radu. Od 2009. godine studira i fizioterapiju na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, te je polaznik treće godine studija.

Opširnije...     http://www.dr-cranium.hr/index.php/o-nama


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI