OCIJENI
Adresa: Tratinska 36
10000 Zagreb
Telefon:
01 3821 411 01 3821 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pronatal.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
Djelatnosti: Bolnica, klinika, ambulanta
Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Ordinacija opće medicine, Medicina rada
Ključne riječi: poliklinika pronatal - ginekolog - color doppler - vaginalni ultrazvuk - urolog - urologija - mamografija - interna medicina - endokrinolog - ginekologija - praćenje trudnoće
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika ProNatal d.o.o. je usmjerena ka održanju i poboljšanju reproduktivnog i ukupnog zdravlja svake žene i muškarca, kao i dobrobit svih pacijenata koji dolaze na pregled, zahvat ili konzultaciju. Stručno osoblje poliklinike ProNatal d.o.o će svoju misiju ostvariti kroz pružanje medicinske usluge najbolje kvalitete, zdravstvenu zaštitu orijentiranu prema pacijentu u poliklinici i izvan nje organizirajući u skladu sa svojim mogućnostima i temeljem ugovora sa ostalim zdravstvenim ustanovama dodatnu brigu za pacijenta. Ujedno razvijajući i primjenjujući kroz istraživački rad suradnika najnovije metode dijagnostike, liječenja i terapije. Sve to će doprinijeti da misija poliklinike Pronatal bude na tragu najsuvremenijih spoznaja u reproduktivnoj medicini, ginekologiji, opstetriciji, internoj medicini, radiologiji - mamografiji i urologiji.

Naša vizija je da poliklinika ProNatal d.o.o. bude najbolja privatna poliklinika za registrirane djelatnosti ginekologije i opstetricije, interne medicine, radiologije i urologije u Zagrebu.

Naše vrijednosti su poštenje, poštivanje integriteta, suosjećajnost, uravnoteženost i raznovrsnost.

Naše obećanje je pružanje najbolje medicinske zaštite iz područja za koje smo registrirani.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI