OCIJENI

Vegan tart to go – lokalni prikup

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.04.2024. 21:56

6,00 € s pdv-om

Vegan tart to go, nastao je kao dio projekta za WCM-world chocolate masters natjecanje (Southeast Europe selection) održano u Ateni 2022. godine. Na samom natjecanju dobio je nagradu za najbolji veganski snack.

Snack je zamišljem kao tart za ponijeti koji možete pojesti u hodu, dolazi u košuljici skrojenoj za snack, a sami oblik dolazi iz “custom made” kalupa.

Sastoji se od prhkog tijesta sa kakaom i kakao zrncima, biskvita od kakaa, karamele od lješnjaka, konfiture od naranče, gianduje od lješnjaka sa komadićima indijskog oraha, ekspandiranog amaranta, ekspandirane kvinoje i sjemenki suncokreta.

Sastav
Šećer, kakao maslac, suncokretovo ulje, sojin lecitin, šećer u prahu, sol, brašno, kakao prah, lješnjak brašno, kakao zrno, demerara šećer, soda bikarbona, ocat, glukozni sirup, vanilija, mlijeko lješnjaka, pasta od lješnjaka, gorka naranča, suncokret, kvinoja, amaranth, indijski orah

Iako jako pazimo na križnu kontaminaciju, proizvod može sadržavati sastojke životinjskog porijekla u tragovima, s obzirom da se u istoj proizvodnji rade i proizvodi koji nisu veganski.

Rok trajanja 5 dana od preuzimanja!
Preporučeno čuvati u frižideru! Prije konzumacije ostaviti kratko na sobnoj temperaturi.

http://chozen.hr/shop/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI