OCIJENI
Adresa: Prigorska 31
10362 Kašina
Mobitel:
097 6522 778, 097 6833 458 097 6522 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://konture.eu/hr/
Djelatnosti: Turistička agencija, putnička agencija
Privatni smještaj - apartman, soba, pansion, vila
Restoran, konoba, pizzeria
Ključne riječi: Putnička agencija, Wellness, Ljetovanje, Team building, Luksuzne vile, Advent, Family Hotel Lišanj, San Canzian, Rixos Premium Dubrovnik, Meneghetti Wine Hotel & Winery, Solaris, Kuće za odmor, Ljetovanje 2021, Luksuzna vikend ponuda – Luxury Getaway, Putovanja autobusom, Putovanje s djecom, Spring break – proljetni paket aranžmani, Vikend za dvoje, Wellness Getaway – wellness vikend ponuda
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Konture je ekipa mladih i entuzijastičnih profesionalaca u turizmu koji provode ljeta tipkajući u uredu, a zimi obilaze najpoznatija i najskrivenija područja Lijepe Naše i susjednih zemalja kako bi osmislila i realizirala najljepša i najoriginalnija putovanja.

Naša putnička agencija LT Konture doo na međunarodnom tržištu posluje od 2015. godine, izlagali smo na sajmovima EMITT u Istanbulu, ITB u Singapuru, COTTM u Pekingu i ETAF u Poznanu, a u 2021 nas još čekaju dva sajma u Las Vegasu, IMEX i Travel Agent Forum. Od osnutka nam je fokus na visokoj kvaliteti usluge, originalnosti i održivom turizmu. Ne uzimamo Vaše vrijeme i novac za gotovo, već s pažnjom i brigom pristupamo svakom upitu, nudimo dodanu vrijednost i kvalitetnu podršku na terenu bez premca.

Od 2020. godine tvrtka posluje i na domaćem tržištu i plasira programe visoke kvalitete dostupne širokoj publici, izrađuje programe uskog interesa i studijska putovanja za zatvorene grupe (foto ture, pivske ture, dizajnerske ture, arheološke ture i sl), organizira poslovna događanja (insentivi, konferencije, seminari) i privatne turističke usluge za najzahtjevnije goste.

Posjetite našu web stranicu za više informacija.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI