OCIJENI
Adresa: Cvijete Zuzorić 17
10000 Zagreb
Mobitel:
091 5031 144 091 5031 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.knjigovodstvo-daconi.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-15h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: računovodstvo – knjigovodstvo - vođenje poslovnih knjiga - poslovno savjetovanje - vođenje glavne knjige -poduzeća - obrt - udruge – neprofitne organizacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Zašto baš mi? Da se predstavimo...

  • Mi obračunavamo poreze i dobro to radimo!!
  • Dobro odrađen posao temelji se na kvalitetnoj suradnji s korisnicima naših usluga, što se postiže dobrim komunikacijskim protokolom, uvažavanjem mišljena i potreba stranke.
  • Držimo do vlastitiog usavršavanja, kako bi postigli sklad sa zakonskim propisima, što nam omogućuje kvalitetno poslovanje i pozitivne financijske rezultate za stranku.
  • Iskustvom stečeno znanje dijelimo sa strankom i nastojimo biti susretljivi. Vrlo rado izdvojimo vrijeme za početnika u pokretanju vlastitog posla, štoviše, dajemo smjernice i konkretna rješenja prema uspješnom početku Vašeg poslovanja.

Da se bolje upoznamo...
  • Knjigovodstveni servis Daconi aktivan je na tržištu već 20 godina. Počinjali smo uz kalkulatore, ručno unoseći podatke, da bi evoluirali u postojan servis sa vrhunskim računalnim softverom, koji omogućava temeljito praćenje poslovanja Vaše tvrtke.
  • Naš servis nudi svježe znanje i stručnost za rješavanje poslovnih problema, jamči diskreciju i jednostavnu komunikaciju.


Naš cilj...

  • Tim našeg servisa teži kvaliteti u obavljanju posla. Kvaliteta se može definirati na više načina, no naša poslovna izvrsnost stoji u precizno utvrđenom omjeru temeljito obavljenog posla i uvažavanja mišljenja naših klijenata.
  • Ipak, kupac odlučuje što je kvaliteta, jer on plaća.
             

Za više informacija posjetite našu Web stranicu

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI