OCIJENI
Adresa: Roberta Frangeša Mihanovića 9
10000, Zagreb
Telefon:
01 5813 747 01 5813 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo - poslovno i porezno savjetovanje - vođenje knjigovodstva - računovodstveni pregledi - kontroling - izrada planova budžeta - vanjska i interna revizija - izrada poslovnog plana -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Poslovno savjetovanje Primorac d.o.o.

Bavimo se pružanjem računovodstvenih usluga i poslovnim savjetovanjem, a u suradnji s partnerskim društvima može organizirati usluge poreznog savjetovanja, revizije te odvjetničke usluge u područjima radnog i trgovačkog prava.

U preko 20 godina rada na brojnim projektima Bariša je stekao različita znanja i iskustva tj. stekao specifičnu kombinaciju vještina koju koristi u svom radu prvenstveno povezujući financije i računovodstvo s IT podrškom i poslovnim procesima.

Naša misija je pružiti našim klijentima znanje i iskustvo na području financija koje se očituje u uštedama i poboljšanjima u njihovom poslovanju.

To ostvarujemo na način da naš pristup poslu, internacionalni know-how, odnosno znanje i iskustvo koje smo stekli kroz dugogodišnje savjetovanje uglavnom internacionalnih klijenata iz raznih industrija te kontinuirane edukacije donesu pozitivne promijene u poslovanju naših klijenata.

Možemo istaknuti da je naša konkurentska prednost i praktičnost tj. provedivost naših savjeta u praksi što možemo zahvaliti činjenici da su naša radna iskustva generirana s obje strane, kroz rad sa strane savjetnika ali i kroz rad u društvima na managerskim pozicijama.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem telefona ili e-maila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI