OCIJENI
popust 10%

Ruski jezik prijevodi, Zagreb

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 31.05.2013. 12:47

Ruski jezik je slavenski jezik s najvećim brojem govornika. Zajedno s ukrajinskim, bjeloruskim i rusinskim čini skupinu istočnoslavenskih jezika. Standardni ruski jezik temelji se na narječju Moskve.
Ruskim kao materinskim jezikom govori oko 180 milijuna ljudi, od kojih oko 130 milijuna živi u Rusiji. Službeni je jezik u Rusiji, Bjelorusiji (uz bjeloruski), Kazahstanu (uz kazaški), Kirgistanu (uz kirgiški) te ukrajinskoj Autonomnoj Republici Krim (uz [[ukrajinski jezik|ukrajinski). U ovim i ostalim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza ruski je materinski jezik dijela stanovništva i u većoj ili manjoj mjeri jezik javnog života. Široko se rabi i u kulturi, znanosti i tehnici. Uzimajući u obzir i broj govornika ruskog kao drugog jezika, njime se služi oko 300 milijuna ljudi.
---
Ovaj tjedan u Parole prijevodi i poduke ostvarite popust u iznosu od 10% za sve ovjerene prijevode s ruskog na hrvatski i s hrvatskog na ruski jezik. Platite 180kn umjesto 200kn. Obračunska jedinica je 1500 znakova bez razmaka. Ponuda vrijedi do nedjelje 2. lipnja 2013.

www.parole-prijevodi.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI