OCIJENI

Najam obiteljske kuće u Zagrebu

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.04.2024. 07:41

Planirate li posjetiti Zagreb i tražite moderan i udoban apartman za svoj boravak? Naš Apartman Comeback je idealan izbor za vas!
Smješten u prekrasnom naselju Zagreb Perjavica, naš apartman se okružen zelenilom i obiteljskim kućama što ga čini idealnim izborom za obitelji s djecom. Uz to, poslovni ljudi će također cijeniti njegovu blizinu industrijske zone Jankomir i autoputa prema Sloveniji, udaljenost od svega 3 km.

Apartman Comeback nudi moderno i elegantno uređenje te vrhunsku opremu za udoban boravak. Apartman ima jednu spavaću sobu, kupaonicu, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu te terasu s prekrasnim pogledom na zelenilo. Uz to, apartman je opremljen svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak, kao što su besplatan Wi-Fi, TV, klima uređaj, perilica rublja, sušilica i glačalo.
Naša lokacija je izuzetno povoljna, jer se nalazimo u neposrednoj blizini svih važnijih gradskih sadržaja, poput trgovina, restorana, kafića i javnog prijevoza.

http://www.comebackzagreb.com/home-hr/gdje-smo-kontakt/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI