OCIJENI
Adresa: Prečko
10000 Zagreb
Telefon:
01 3817 537 01 3817 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://koddede.com/

Radno vrijeme

:
Od ponedjeljka do nedjelje: 10 - 23 h
Djelatnosti: Restoran, konoba, pizzeria
Fast food, snack bar, pečenjara
Catering, priprema i dostava hrane
Ključne riječi: Jela sa roštilja prečko,prečko grill, jela sa roštilja prečko, ćevapi Prečko, Pljeskavica Prečko, Mesne plate prečko,mesne plate Špansko,ljinje sa žara prečko,pržene lignje Prečko,papaline prečko,Lungić prečko
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo grill "Kod Dede", restoran specijaliziran za jela s roštilja. Osjetite pravi grill i ukusnu hranu u spoju toplog i rustikalnog prostranog ambijenta. Očekuju vas razna jela s roštilja: ćevapi, ražnjići, varijacije na temu pljeskavica i dodatne majstorije od mesa poput beefsteaka, zagrebačkog, vratine i purećih prsa.

Uz standardnu ponudu priloga; pommes frites i razne salate, donosimo vam gravče na tavče, krumpir na police i đuveđ. Porcije su velike a o kvalitete ćete odlučiti Vi. Veliku pažnju posvećujemo i prezentaciji jela sa prigodnim ukrasima. Miješano meso je iz vlastite izrade, miješano - svinjetina - bik, u obradi naših vrsnih grill majstora.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI