OCIJENI

Tri odlična razloga zašto je jesen pravo vrijeme za servis bicikla

Objavljeno: 23.10.2020. 9:34

Kao što već znate, bicikl bi prije zime trebalo temeljito očistiti, servisirati i čekati proljeće, odnosno toplije dane koji su češće korišteni za kraće ili duže vožnje. Ako još uvijek imate dvojbe oko toga kada napraviti kompletan servis, u nastavku članka donosimo tri razloga zašto je jesen najbolje vrijeme za servis bicikla.

1. Brzina servisa
Naime, ako se za servis odlučite tijekom jesenskih mjeseci, veća je vjerojatnost da za isti nećete čekati kao inače. U jesen je obujam posla smanjen, a većinom nema nenadanih popravaka koje su prouzrokovale određene vožnje jer je broj aktivnih vozača u prometu smanjen. Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci, kada se neki odlučuju za servis u zadnji tren, ipak se mora čekati određeno vrijeme da bi se došlo na red. Eksperti će u jesen imati vremena posvetiti se vašem ljubimcu koliko treba.

2.  Neophodnost bicikla
U kišnim i hladnim jesenskim danima, bicikl uglavnom ne možete voziti toliko učestalo kao ljeti. Složit ćemo se da neophodnost bicikla opada dolaskom hladnijih mjeseci. Budući da u jesen vjerojatno manje vozite bicikl, iskoristite to vrijeme za učiniti kompletan servis. Naravno, to je i pametnije kako biste ga bez briga mogli voziti po mokrom jesenskom asfaltu, ali i kako biste bili spremni za proljetne avanture. 

3. Spojite ugodno s korisnim
Sigurni smo da ste već tisuću puta osjećali potrebu za nekom dodatnom opremom za bicikl, samo niste imali vremena duže razgledati što točno želite. Kako se sada čeka manje vremena za sam servis, serviseri će imati više vremena odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz biciklističke kacige ili biciklističku opremu.
Sada kada ste sigurni da je servis dobro obaviti u narednim danima, vrijeme je da vam pomognemo i u odabiru servisera. MARKO-PROJEKT d.o.o. BICIKLI jest specijaliziran za prodaju i servis bicikala i dodatne opreme. Na hrvatskom tržištu nalaze se čak više od 20 godina, a zastupnici su brojnih renomiranih svjetskih brendova. Servis ćete pronaći na tri lokacije: Zagreb, Vlaška 81a i Ede Murtića 2c te Varaždin, Stanka Vraza 8. Više o servisu na linku.

OCIJENI