OCIJENI

Zamjena wc školjke, umivaonika, tuš kabina

1 pregleda/dan | Objavljeno: 21.04.2024. 10:51

Selite se u drugi stan ili si želite uljepšati život u sadašnjem. Naručili ste kuhinju po mjeri ali dovodna i odvodna instalacija nije na mjestu koje odgovara za novi raspored kuhinjskih elemenata. Osim toga, instalacije su stare i nitko u ono vrijeme nije predvidio dovod za perilicu suđa. Još gore, dovod vode je iznad a sada je zamišljeno da bude ispod sudopera. Eto posla za vodoinstalatera.

Uz to želite stari umivaonik zamijeniti novim ugrađenim u kupaonski ormarić jer gdje uopće da držite sredstva za čišćenje. Wc školjka je stara, s tragovima kamenca, vodokotlić ne ispire dobro i tipka se ne vraća u početni položaj. Slavina na kadi ne može se odlučiti da curi na tuš ili dolje, ili curi neprestano.



Odlučili ste je zamijeniti sami, kao i vodokotlić, ali začudo razmak između tople i hladne vode ne podudara se sa novom slavinom. Što sad? Pokušavate zakrenuti ekscentar kliještima naslijeđenim od generacije ili dvije prije Vas. Najbolje što Vam se dogodi jest da pukne ekscentar jer je dotrajao, vjerujte, može biti još gore od toga. Da bi ste zamijenili vodokotlić prvo trebate zatvoriti dovod na kutnom ventilu. Zatvorili ste ga ali on nastavlja curiti i to van po pločicama. Na čudu ste jer ne izgleda toliko star, u najboljem slučaju 15-20 godina. Pokušajte se sjetiti gdje ste bili prije toliko godina, nije tako lako..
Ali nije važno jer do sada ste već shvatili: treba Vam vodoinstalater…
Srećom tu je Vaš Vodoinstalater!

www.vas-vodoinstalater.com/usluge/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI