OCIJENI

Suradnja autolimarija i osiguravajućih društava: Prednosti za vas

Objavljeno: 9.3.2021. 11:20

Iako bez automobila ne možemo uživati u potpunoj neovisnosti, automobili su gotovo svima dodatni trošak. Osim planiranih troškova poput kupovine zimskih guma ili registracije, brojni nas troškovi mogu i iznenaditi.

Kvarovi su gotovo svakodnevna pojava, a prisutan je čitav niz različitog intenziteta kvarova čije su cijene šarolike. Kada je riječ o kvarovima, neki manji neće naškoditi našem budžetu jer su čak i oni neplanirani - očekivani, dok će veći kvarovi itekako utjecati na isti. Naime, kada već plaćate veće cifre popravka automobila, dobro je znati da ćete na neki način biti sigurni da duži vremenski period neće biti potrebe za dodatnim prepravcima. Suradnja autolimarija i osiguravajućih društava jedna je od pretpostavki apsolutne sigurnosti, a zašto je tome tako – donosimo u nastavku!
 

Autolimarija i osiguravajuće društvo

Ako autolimarija za koju se odlučite prilikom popravka automobila, poput Autolimarije i autolakirnice "Auto M. i D.", ima sklopljen ugovor s nekim od osiguravajućih društava, to uvelike govori o razini profesionalnosti i brige za korisnike. Simbioza autolimarije, osiguravajućeg društva i korisnika vrlo je važna jer svaka strana za sebe dokazuje da je pripremna i sigurna. Autolimarija tako jamči sigurnost svoga rada, a osiguravajuće društvo dodatno naglašava tu pretpostavku – to znači da ćete vi biti i više nego zadovoljni korisnik!
 

Kvaliteta

Kada se autolimarija poveže s nekim od osiguravajućih društava, možete biti sigurni da su dijelovi i oprema koja se koristi od najviše kvalitete. Kao što prava radionica ne bi trebala koristiti bilo kakve dijelove u svome radu, tako ni osiguravajuće društvo ne bi poslovalo s partnerom upitne kvalitete. Osim opreme i dijelova, cijeli kadar, svojim znanjem i iskustvom, jamči da zna što radi.
 

Cijena

Često se dogodi da istražujući cijenu neke usluge ili proizvoda nailazimo na veliki, ponekad kontradiktorni, raspon cijena. Danas na tržištu možete pronaći firme koje svoje usluge prodaju po cijenama nižim od prosjeka i bez garancije, ali tada znate da se radi o usluzi upitne, gotovo uvijek loše, kvalitete. Kada kvar platite autolimariji koja je u suradnji s osiguravajućim društvom, možete biti sigurni da ste uštedjeli novce jer kvar nećete popravljati uzastopno više puta, a osim novca, važno je naglasiti kako ste uštedjeli i vrijeme koje nećete trošiti iznova na istu stvar.

Autolimarija i autolakirnica "Auto M. i D." već 20-ak godina ostvaruje profesionalnu suradnju sa svim osiguravajućim društvima. Svojim predanim radom postavili su visoke ciljeve sigurnosti, a svojim klijentima nude zasigurno najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Uz Autolimariju i autolakirnicu "Auto M. i D." znat ćete da je i vaš automobil, ali i vaš "džep" siguran.

Foto: Freepik

OCIJENI