OCIJENI

Spas u zadnji čas: Brzi krediti

Objavljeno: 2.3.2021. 14:56

Unatoč tome što konstantno planiramo naše mjesečne troškove i trudimo se biti što organiziraniji i pripremniji na različite nenadane prilike, ne možemo na baš sve utjecati. Iznenada nam se pokvari auto ili neki od većih kućanskih aparata, bez čega je život nezamisliv. Možda smo kum ili kuma na vjenčanju ili moramo uložiti novac u neko iskustvo ili uspomenu.

U takvim je trenucima dobra opcija posegnuti za tzv. brzim kreditom koji će naše financijske muke nakratko odgoditi i uz pomoć kojega ćemo nesmetano uživati u životnim radostima.

Što je to brzi kredit?

Brzi kredit je vrsta kredita koji gotovo instantno sjeda na vaš račun i trošite ga po vlastitim potrebama. Čest je izbor upravo u nenadanim situacijama koje opterećuju naše financijske mogućnosti kada za njih nismo baš najpripremniji. Brzi kredit možemo opisati kao spas u zadnji čas jer nas izbavlja iz neplaniranih financijskih dodataka.

Koliko se čeka na brzi kredit?

Kako sam naziv kredita navodi, nećete morati čekati duži vremenski period za isplatu istoga. Nakon što isplanirate svoju financijsku situaciju i ugovorite otplatu s bankom, brzi kredit će gotovo odmah biti na vašemu računu, i to čak unutar roka od 24h. Sjajno, zar ne?
 

Već otplaćujem jedan kredit – mogu li svejedno aplicirati za brzi kredit?

Da! Čak i ako već otplaćujete kredit neke druge vrste, a hitno vam je potreban dodatni, možete poslati upit za brzi kredit. Naime, i inače je dozvoljeno imati više od jednog kredita sve dok vaša mjesečna primanja to mogu podnijeti.

Sada je red na vama – nazovite Media posredovanje i dozvolite stručnjacima da vas pobliže upute u svijet financijskoga poslovanja te kreditnih mogućnosti. Naime, njihov kvalitetni tim obrazovanih stručnjaka u svijetu financija ažurno prati novitete na polju kreditnih rješenja i pronaći će onaj najpogodniji baš za vas i vašu situaciju.

Foto: Freepik

OCIJENI