OCIJENI
Adresa: Spojnica 1
10000 Zagreb
Mobitel:
095 5489 367 095 5489 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.consultingprioritet.hr

Radno vrijeme

:
Od ponedjeljka do petka: 8-16h
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: mjerenja - NDT mjerenja - nerazorna mjerenja - inspekcija varova - kvaliteta varova - uređaji za NDT - prodaja NDT uređaja - usluga inspekcije varova
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na profil Consulting Prioritet.

Firma Consulting Prioritet je mlada firma s velikim iskustvom rada po Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako su počele veće potražnje za inspektorima nerazornih ispitivanja odlučili smo se privatizirati i uključiti na tržište rada. S velikim nadama nadamo se da ćemo i Vama ponuditi naše usluge i suradnju. U suradnji smo s mnogim firmama kao partneri, suradnici i izvođači koji prema potrebama nudimo brzu i kvalitetnu uslugu Vama i Vašim klijentima prema potrebama. Također zastupnici smo NOVOTEST opreme za ispitivanja razornim i nerazornim metodama.

Imamo velik broj zadovoljnih korisnika zbog brzine i uslužnosti te samog pristupa i razumijevanja naših klijenata. S povjerenjem nam se obratite i sigurno ćemo Vam pomoći ili Vas uputiti kod naših partnera.

Čime se bavimo?

Željeli bismo Vam ponuditi velik raspon u svim područjima nerazornih ispitivanja kao što su Vizualna kontrola, Magnetska kontrola, Penetrantska kontrola, Ultrazvučna metoda i Radiografska kontrola. Inspekcijski pregledi zavara raznih materijala i zavarenih konstrukcija.

Dugogodišnje radno iskustvo u Hrvatskoj i Inozemstvu na poslovima inspekcije i ispitivanju u NDT-a. U suradnji s firmama i inspektorima stupnja 2 te inspektora stupnja 3 vršimo ispitivanja na Vašim lokacijama po potrebi. Kako su nerazorna ispitivanja vezana uz raznu opremu koja se danas nalaz na tržištu u samu ulaze i druge inspekcije.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI