OCIJENI

Donosimo vrhunski izbor ambalaže za slastice!

Objavljeno: 8.6.2021. 8:45

Bacili ste se u slastičarske vode? Već odavno obožavate peći ukusne slastice, a sada je došao trenutak da hobi pretvorite u posao? Vjerujemo da ste već ispunili prvi uvjet za uspjeh – ljubav prema poslu. Ako zaista volite to što radite, onda ne sumnjamo da pravite najfinije muffine ili druge preukusne kolačiće s različitim dodacima i da svi stoje u redu da ih probaju! Za uspjeh je važno ne samo to kakvog su vaši kolači okusa ili izgleda, nego i kako su prezentirani. Način na koji će kolač doći do kupca mnogo utječe na stjecanje pozitivnog prvog dojma. To znači samo jedno - ne zaboravite na vrhunsku ambalažu za svoje slastice. Kako bismo vam olakšali posao, pogledali smo što se od zanimljivih ambalaža nudi na tržištu i pronašli firmu Ekograf, a u nastavku donosimo listu njihove ponude koja će vas oduševiti!

Kutije s poklopcem i podložne tacne
Kutije s poklopcem vrlo su iskoristive i korisne kada je spremanje kolača u pitanju. Zbog prilagodljivoga dizajna pogodne su za skladištenje različitih veličina i tipova kolača. U njih lagano možete smjestiti suhe i sitne kolačiće, biskvite, ali i kremaste komade torti! Poklopci mogu biti s prozorom otvorenim ili zatvorenim uz pomoć PVC folije.

Kutije za torte
Ponekad je bila prava muka pronaći idealnu ambalažu za tortu jer je bilo potrebno zadovoljiti mnoge uvjete; veličinu, oblik, materijal, i dr. Danas možete pronaći vrlo simpatične kutije prilagođene upravo tortama u kojima nema straha da će dio materijala s torte skliznuti ili da će se tekstura torte izlomiti. Posebno su zanimljive kutije za visoke torte na kat raznih dimenzija i visina.
Ekograf u ponudi također ima podloške za torte svih dimenzija, kao i za mono kolače.

Kutije za praline
Pravite li specifične vrste čokoladnih pralina, za vas smo pronašli idealnu ambalažu skrojenu baš za njih! Praline su vrlo tražena vrsta kolača jer su estetski vrlo upečatljive i mogu poslužiti kao savršen lagani desert na raznim svečanostima, ali možemo ih koristiti i kao poklon dragoj osobi za idealnu priliku. Dobije li ta osoba praline u ovakvoj ambalaži ne sumnjamo da će biti oduševljena!
 

Kutije za point krafne
Sama pomisao na krafne čini nas gladnima, zar ne? Krafne su nešto konkretniji desert od ostalih vrsta slastica, ali ta kaloričnost nas ništa ne smeta kada je u pitanju prava, slasna krafna s izdašnim punjenjem. Dobije li kupac krafne u ovim specijaliziranim kutijama ne sumnjamo da će tražiti duplu porciju!

Kutije za makarone
Makaroni su vrsta kolača koja je u kratkome roku preplavila naše tržište. Iako ih do prije par godina gotovo nigdje nismo mogli pronaći, sada su vrlo tražen kolačić kada se organiziraju svadbe, krizme ili neka druga vrsta slavlja. Izgledom i okusom svakako opravdavaju svoju popularnost! Potražite idealnu ambalažu krojenu baš za njih i vaši će makaroni izgledati još primamljivije.

Kutije za cupcakes
Cupcakesi su srce svakog druženja i zabave. Tako jednostavni i praktični, a tako ukusni. Sve što je potrebno su kutije za cupcakese i kupac može uživati bilo gdje i bilo kada u savršenim cupcakesima. Ekograf ima tri dimenzije za cupcakese:
  • 170x85x100 - dva komada
  • 170x170x100 - četiri komada
  • 250x170x100 - šest komada

Kutije za kriške torti
Kada se zaželimo slatke i kratke uživancije, kriška torte može savršeno zasladiti naš dan. Bilo da kupac želi tortu od sira, schwarzwald tortu, ferrero ili pak tortu od mrkve, kutije za krišku torte usluga su koja će zadovoljiti svakog ljubitelja torti. Ekograf ima dimenzije kutija za kriške torti:  
  • 150x85x75 - dvije kriške
  • 170x170x100 - četiri kriške
  • 240x170x75 - šest kriški

No, to nije sve, Ekograf će uskoro u ponudi imati i cake boardove za teške torte! Time možete pronaći cjelokupnu ponudu ambalaže za slastice u Ekografu. Ako smo vas zaintrigirali, upoznajte se s tvrtkom Ekograf i spremni ste za svoje slastičarske pobjede!

OCIJENI