OCIJENI

SLUŽBENI PRIJEVODI - ENGLESKI NJEMAČKI TALJIANSKI RUMUNJSKI SRPSKI

Objavljeno: 17.12.2020. 10:21

Vrijeme je ljetnih sparina i godišnjih odmora. Ali to ne znači da na Vaš prijevod trebate čekati duže nego u ostatku godine. Ad Acta prijevodi Vam nude uslugu brzih i stručnih prijevoda osobnih dokumenata (svjedodžbe, diplome, potvrde o nekažnjavanju) uz posebne ljetne popuste (5+1 gratis). Posjetite nas u našem ugodnom klimatiziranom prostoru u blizini velikog uvijek dostupnog  parkinga, radnim danom od 8:30-18 , subotom od 9-12 h ili se javite na

mail info@prijevodiadacta.com ,
tel +385 1 3778002


Također prevodimo (ovjereni ineovjereni prijevodi) za sve vrste stručnih tekstova , web stranica ,tendera , ugovora... sa engleskog na hrvatski i švedski i obrnuto po izuzetno pristupačnim cijenam uz poštivanje rokova , stupnja tajnosti i visoke kvalitete prijevoda.

Prijevod ne uzimamo u obradu ako nam ga ne potvrdite mailom (ne navedete podatke koje smo Vaz zamolili).  Što nam prijevod kasnije potvrdite, to je veća vjerojatnost da ćemo morati pomaknuti rokove. Molimo Vas, imajte to na umu, osobito ako su Vam prijevodi hitno potrebni Moguće prijevode rješavamo odmah, zahtjevne vrlo brzo (u dogovorenom roku), ali za čuda nam je potrebna i Vaša pomoć!
Hvala Vam na razumijevanju i suradnji!

Vaša

Ad Acta


Veselimo se Vašem dolasku!


www.prijevodiadacta.com/kontakt

OCIJENI