OCIJENI

OPG BOROVIĆ - VIKTORIA prirodna kozmetika s magarećim mlijekom

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.08.2023. 21:36

Baza najnovijih Viktoria proizvoda je 100 % domaće magareće mlijeko iz vlastitog uzgoja na imanju u selu Radučić, gdje osim farme magaraca, uzgajamo i ekološko smilje. No magični sastojak nove Viktoria kozmetike zapravo je proces njezina nastajanja unutar zatvorenog, kontroliranog lanca, s obzirom na to da se sve događa u našem malom, ali odlično opremljenom laboratoriju.

Ovakav način proizvodnje omogućuje praćenje svih faza razvoja jednog proizvoda, pa je upravo sljedivost važan pokazatelj kvalitete i sigurnosti proizvoda, kako za zdravlje tako i za okoliš.

O blagodatima magarećeg mlijeka već se nadaleko zna, a najpoznatija priča o magarećem mlijeku i njegovu djelovanju na kožu je ona o Kleopatri za koju se zna da je svoj svjež i mladolik izgled postizala upravo kupkama od magarećeg mlijeka.

http://kantarion.eu/oznaka-proizvoda/viktoria-opg-brankica-borovic/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI