OCIJENI

Njega kose u frizerskom salonu uz vrhunske proizvode

Objavljeno: 18.9.2020. 12:11

Često percipiramo kosu kao odraz našeg identiteta i brige o sebi. Vrlo nam je važna u pogledu samopouzdanja u čemu nam je dobar pokazatelj činjenica da mnogo žena loš dan povezuje s lošom frizurom. Izlazak iz frizerskog salona s novom frizurom, osvježenom i opranom kosom nas puni energijom, podiže samopouzdanje i volju za produktivnošću. Duboka je veza između samopouzdanja i kose, a kako poraditi na tome, pročitajte u kratkom vodiču za njegu kose vrhunskim proizvodima.

Birajte proizvode savjesno i u skladu sa suvremenim ekološkim standardima

Osim učinkovitosti proizvoda, važno je znati od čega se isti sastoji, kako utječe na naše zdravlje te ostavlja li proizvodnja posljedice na naš okoliš te biljni i životinjski svijet. Važnost toga prepoznaju u brendovima poput Kevina Murphyja gdje uspostavljaju asortiman profesionalnih proizvoda za njegu kose koji se temelje na obnovljivim i održivim resursima. Ne sadrže parabene, suflate, već isključivo zdrave organske i visokokvalitetne sastojke. Proizvodi ovog brenda dostupni su samo u frizerskim salonima, a više informacija možete pročitati ovdje.

Nemojte dopustiti da vaša kosa dehidrira

Suha kosa je prvi uzrok nastanka oštećene i ispucale kose. Kada kosa nije hidratizirana na zadovoljavajućoj razini koja je njoj potrebna, ona postaje krhka i tanka. Postoje brojni režimi hidratacije kose u frizerskim salonima koji uključuju liniju proizvoda koja hrani kosu i hidratizira ju iznutra. Jedan od takvih revolucionarnih tretmana je Hydra Capture sistem od Revlon proffesionala.

Imate oštećenu kosu? Važno je reagirati na vrijeme

Rekonstrukcija vlasi kada su one oštećene i sklone pucanju važan je proces koji je uspješniji kada ga odrađuju profesionalci uz liniju visokokvalitetnih proizvoda. Jedan od takvih je Olaplex koji ne sadrži štetne spojeve, ne testira se na životinjama i čini kosu zdravijom i snažnijom. Ovakav tretman je spas za oštećenu kosu. Brzo i jednostavno rješenje s kojim možete poboljšati svoj izgled.

Pronađite ulje koje odgovara vašem tipu kose

Tipovi kose se razlikuju i potrebno je uspostaviti individualni tretman za svaku vrstu kose što je vrlo lako postići uz profesionalnu pomoć. Bez obzira je li vaša kosa suha, masna, tanka, sklona prhuti ili ispadanju – za svaku vrstu kose možete pronaći rješenje u obliku kvalitetnog ulja. Osim toga, postoje i ulja čija primjena djeluje kao univerzalni štit, poput Orfluido ulja koji blago njeguje i stvara svilenkastu strukturu.

Važno je promišljati o proizvodima koji se koriste, kako su nastali, na čemu se temelje te koje ideje stoje iza toga. U salonu Fabula de Forma podižu njegu kose na višu razinu. Posjetiti ih možete na zagrebačkoj adresi u Radničkoj cesti 1A, gdje će vas dočekati stručan tim s dugogodišnjim iskustvom u biranju najboljeg za vašu kosu.

OCIJENI