OCIJENI

Biorazgradiva ambalaža

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.04.2024. 08:56

Prirodna alternativa (“eco-friendly”) klasičnoj ambalaži, ove BIORAZGRADIVE posude za dostavu hrane su savršene za vruća i hladna jela. Načinjene od reciklirane šećerne trske (bagasse) ili kukuruza (PLA – polilaktična kiselina), ova dostavna ambalaža je 100% kompostabilna te imaju izvrsne termalne faktore koji omogućavaju da se toplina zadrži dok se kondenzacija ne zarobljava unutar posude. Ostaci vlakana, pri proizvodnom procesu ekstrakcije šećera iz trske, se može koristiti u proizvodnji obično namijenjenoj stvaranju proizvoda od plastike ili papira. Time ne dolazi do zagađenja zbog prirodnog izgaranja šećerne trske nakon ekstrakcije šećernog soka.

Ambalaža podnosi visoke i niske temepraturne primjene (bagasse do 100 stupnjeva dok PLA do 50 stupnjeva), nevažno da li je u pitanju vlažna ili suha hrana. Ovi proizvodi su izdržljivo čvrsti, otporni na masnoću i nehotične rezove pribora za jelo. Ambalaža je sigurna za uporabu sa zamrzivačem i mikrovalnom pećnicom, posude za dostavu hrane su savršeni izbor za prodaju i dostavu hrane.

www.ambalazain.com/eko-posude/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI