OCIJENI
Poklon

Poklon maskara uz kupnju 2 kutije Air Optix kontaktnih leća

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.02.2013. 12:12

Uz kupnju dvije kutije Air Optix kontaktnih leća (sferne AIR OPTIX AQUA i AIR OPTIX NIGHT&DAY, torične ili multifokalne) na poklon dobivate Lash Creator Volume&Care maskaru proizvođača Deborah Milano. Akcija vrijedi do isteka zaliha!

Sve više žena koristi make-up, posebno vodootporan, koji se ne može razmrljati suzama ili znojem. Vodootporni make-up proizvodi imaju više lipida koji pomažu da se make-up dulje zadrži odnosno da se ne skine s vremenom.

Najnovija generacija kontaktnih leća napravljena je od silikon hidrogela koji može apsorbirati lipide. Leća koja apsorbira previše lipida prlja se kako se lipidi talože na površini leće. To može rezultirati osjećajem neudobnosti na kraju dana. Površine nekih silikon hidrogel kontaktnih leća tretirane su kako bi se spriječilo prijanjanje lipida. Time se osigurava manja apsorpcija lipida iz kozmetičkih proizvoda.

AIR OPTIX kontaktne leće koje dišu s TRICOMFORT tehnologijom imaju takav jedinstven plazma tretman površine. To može pomoći da površina leće ostane čista od lipida i osigurati da se površina ne deformira. Time nošenje kontaktnih leća postoje puno ugodnijim iskustvom.

www.monokl.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI