OCIJENI

Osvježite svoj interijer rustikalnom kuhinjom po mjeri

Svaka osoba koja ima lagani fetiš na uređenje interijera sanja o namještaju uz kojeg će i njihov dom izgledati kao s naslovnica poznatih časopisa o uređenju doma. Sramežljivo prate stranice koje svakog dana izbacuju nove inačice dizajna interijera koji oduzimaju dah. Teško je u tom trenutku zamisliti da i u Vašoj kuhinji može osvanuti rustikalna kuhinja prilagođena životnom prostoru kojeg ste stvorili. Baš onakva kakvu ste zamišljali.
                   
Prostor uređen baš po Vašoj mjeri je isto toliko i unikatan, zato mnogi i odabiru suradnju s profesionalcima te se bacaju u pothvat dizajniranja vlastite kuhinje. Kuhinja je nedvojbeno prostor koji se najviše koristi i pokazuje gostima pa se naravno njime želimo i ponositi.  Kako bi se ponosili svojom rustikalnom ljepoticom, morate znati da u javi postoje stručnjaci koji mogu Vaš dom pretvoriti u mjesto gdje ste oduvijek željeli živjeti.

Zašto baš rustikalna kuhinja?

  • Rustikalni komadi namještaja oku su vrlo ugodni, a u Vaš dom unose toplinu - to je ono što će Vam svaki poznavalac dizajna reći.
  • Također, takav namještaj je vrlo zahvalan što se tiče boja. Drugim riječima, i boje su se predale pred ovakvim rješenjem interijera i odlučile dobro mu “stajati”.
  • Možete ih kreirati po svojoj mjeri i željama, a iako izgledaju starinski, rustikalne kuhinje spoj su kvalitete i modernog dizajna.
  • Fronte na rustikalnoj kuhinji gotovo su uvijek profilirane i sadrže ukrasne reljefe pa ovakve kuhinje plijene poglede i želja su mnogobrojnih kupaca jer sadrže ručno rađene elemente od prirodnog drva jasen.
  • Ipak, ono zbog čega ih mnogi odabiru je to što odišu toplinom i šarmom, te svakom domu daju onu poznatu atmosferu udobnosti u koju se svatko osjeća pozvano.
Ako sanjate o rustikalnoj kuhinji i želite da Vaš dom bude jedinstven, ali i da se svi elementi točno po mjeri uklapaju u sve okvire Vašeg životnog prostora, posjetite Interijere Zadro na adresi Zaprešićka 2 u sklopu Trgovačkog centra Westgate i pustite se  mašti i stručnjacima na volju. Od danas, prestanite sanjati i pretvorite svoje snove u stvarnost jer i Vi možete uživati u svojoj kuhinji bez toliko visokih troškova.

U ponudi imaju rustikalne kuhinje po mjeri vlastite proizvodnje ručno rađene,koju možete pogledati u prodajnom salonu centra Westgate, te kuhinje renomiranih talijanskih proizvođača Di iorio i Colombini ,koje se mogu naručiti putem kataloške prodaje. Modeli rustikalnih kuhinja plijene pažnju svojim izgledom, ali i pristupačnom cijenom u odnosu na kvalitetu, te odišu jednostavnošću i određenom elegancijom,  zaista su jedinstvene, te odaju toplinu i romantiku, a domu daju “starinski ugođaj”.

Interijeri Zadro ističu se ponudom jedinstvenih rustikalnih kuhinja koje će sastaviti isključivo po Vašim željama jer ipak Vi najbolje znate kako funkcionirate u kuhinji. Uz pomoć interijera Zadro i u Vašoj kuhinji će sve, od elementa pa do najsitnijih detalja, konačno sjesti na svoje mjesto.

OCIJENI