OCIJENI

Izmjena radnog vremena

Objavljeno: 23.3.2020. 11:29

Poštovani partneri, korisnici, kupci, stranke, prijatelji ...

Nastavno na opasnosti koje nas okružuju i kojih se treba čuvati prisiljeni smo promijeniti neke uobičajene rutine u našem poslovanju.
Neki su možda već primijetili da smo radno vrijeme skratili do 15 sati što je posljedica smanjenog obima posla, ali i toga da je polovica kolega odsutno i čeka u pričuvi ili radi od kuće.
Kako smo morali zatvoriti maloprodaju tako smo i obustavili sva plaćanja gotovinom i karticama. Od sada pa nadalje jedini mogući način plaćanja je virmanski ili e-bankarstvom za veleprodaju i servis.
To za tvrtke nije ništa novo, ali za fizičke osobe koje imaju uređaje kod nas na servisu ili nepodignutu robu postoji samo ta mogućnost plaćanja.
Preuzimanje robe sa servisa i na servis će biti beskontaktno. Priredili smo pult udaljen 2 metra od našeg zaposlenika. Tamo ćete staviti uređaj, ostaviti nam potrebne podatke i nakon izvršenog servisa i plaćanja virmanski unaprijed moći ćete na isti način preuzeti uređaj. Molimo Vas da ne ulazite u prostoriju dalje od tog pulta radi zaštite i Vas i nas.
Trajanje servisa će vjerojatno biti nešto dulje nego što je inače bilo, ali s obzirom na situaciju molim Vas za razumijevanje i strpljenje.
Za sva dodatna pojašnjenja smo na raspolaganju svaki radni dan od 8 do 15 sati dok nam god okolnosti budu dozvoljavale i ovakav ograničeni način rada.

Srdačan pozdrav,
Zagit

OCIJENI