OCIJENI
popust 20%

Uklanjanje kožnih promjena radiofrekvencijom

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.03.2022. 15:10

Madeži i slične pojave na koži, osobito kada su preveliki, izbočeni ili se nalaze na „nezgodnim“ mjestima, često mogu smetati i biti uzrok nezadovoljstva.

Upravo se iz takvih funkcionalnih ili estetskih razloga mnogi naši pacijenti odlučuju na radiofrekvencijsko uklanjanje kožnih promjena. Radiofrekvencijska metoda potpuno je atraumatsko rješenje, našim liječnicima dopušta maksimalnu preciznost, a pacijentima osigurava minimalno oštećenje okolnog tkiva i brz oporavak.

No važno je napomenuti da se ovom metodom uklanjaju isključivo nerizični madeži i promjene, odnosno promjene koje ne predstavljaju zdravstveni problem.

Stoga, ako i vi imate promjene koje vam predstavljaju estetsku ili funkcionalnu smetnju, javite nam se već danas. Radiofrekvencijsko uklanjanje tri kožne promjene sniženo je za 20% pa ćete ga ovaj mjesec platiti 880 kn.

Više detalja o usluzi možete pronaći ovdje.

poliklinika-kvaternik.hr/popusti-u-ozujku-2022/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI