OCIJENI

FoMa Knjige

CRESKA 18, 10000 ZAGREB

Knjižara u Vašem domu! Knjige za djecu, literatura za roditelje, praktični priručnici za nastavnike, odgajatelje i stručne osobe.

popust 10 kn

Čitanje - disleksija - logopedija - slikovnica za pomoć djeci

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.06.2021. 17:50

Deniza Marasović:

Bepo i patuljak Neznam

Simbolička slikovnica

Pred nama je nova slikovnica iz zbirke simboličkih slikovnica, koja će, uz poučnu i duhovitu priču te zabavne ilustracije, razveseliti djecu, a roditeljima i svima koji rade s djecom pružiti neophodnu pomoć u početnom čitanju, ali i rješavanju nekih svakodnevnih situacija. Tko je neobični patuljak, otkud se pojavio i zašto je Bepu stvorio toliko problema? Da li je odgovor na sva pitanja ne znam? Ili možda postoji i neko drugo rješenje?

Simboličke slikovnice, autorice prof. logop. Denize Marasović, namijenjene su djeci u dobi od 4-8 godina i velika su podrška roditeljima i stručnjacima kao pomoć djetetu pri samostalnom čitanju, a posebno su se učinkovitim pokazale u radu s djecom s jezičnim teškoćama i djecom s poteškoćama u spoznajnom razvoju. Slikovnica se sastoji iz dva dijela: obične slikovnice i simboličke slikovnice u kojoj pomoću simbola pratimo istu priču, te olakšavamo početno čitanje.

Cijena =49,00 Kn
PONUDA = 39,00 Kn

http://www.foma.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI