OCIJENI

Metalik pramenovi – novi trendovi bojanja kose u 2021. godini

Objavljeno: 29.4.2021. 10:40

U zadnje vrijeme smo navikli provoditi većinu svog slobodnog vremena u udobnosti i sigurnosti vlastitog doma. S toplijim vremenom i popuštanjem strogih epidemioloških mjera, napokon je došlo vrijeme da uživamo u proljetnom okruženju, zabavnim aktivnostima i da osvježimo svoj izgled. 2021. godina nam donosi brojne zanimljivosti u svijetu frizura i beauty trendova, a mnogi će se temeljiti upravo na hrabrosti, odvažnosti i izlasku iz zone komfora.

Ideje za promjenu stila frizure

U posljednjem desetljeću smo svjedočili brojnim trendovima bojanja kose, bilo da je riječ o balayageu, ombreu ili strawberry plavoj boji. Kroz odabir frizure i boje kose mi izražavamo svoju slobodu izbora, stil, karakter i raspoloženje. Individualnost i originalnost su nešto što možemo ostvariti i kroz odabir stila frizure i zato vas ohrabrujemo da se odvažite na nešto posve novo, posavjetujete se sa stručnjacima i zablistate! U nastavku teksta naučite nešto više o metalik pramenovima koji će možda biti baš pravi odabir za vas!
 

METALIK PRAMENOVI

Kada vam netko spomene metalik pramenove, prve asocijacije su: zanimljivo, drugačije, hrabro, atraktivno! Metalik pramenovi su zadnjih nekoliko godina na vrhuncu popularnosti. Svi ih žele imati, ali nisu svjesni kako za ovakav pothvat treba stručna ruka! Proces izrade metalik pramenova je kompleksan i trajanje procesa ovisi o boji i vrsti kose. Sve to utječe na odluku o tome koliko će tretmana biti potrebno kako bi se došlo do zadovoljavajućeg rezultata. Primjerice, ako imate tamnu boju kose, taj proces će trajati duže i biti će nešto agresivniji za vašu kosu. Metalik pramenovi se rade dekoloracijom, odnosno blajhanjem pramenova. Nastoji se postići maksimalna svjetlina, a kada ju postignemo, na kosu stavljamo metalik kolor koji hrani vlakna kose i nijansira ih u željeni ton.

Za više informacija, budite slobodni kontaktirati stručnjake iz frizerskog salona Freeze, stručnjake za metalik pramenove. Pronaći ih možete na zagrebačkoj adresi u Ogrizovićevoj 39, a možete ih upoznati malo bolje uz pomoć web stranice. Sve novosti i najnovije ponude pratite na Facebook ili Instagram profilu.

OCIJENI