OCIJENI

Cijelo tijelo (medicinska, sportska, relaksirajuća, Trigger point)

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.11.2017. 10:07

Medicinska masaža je jedna od najdjelotvornijih vrsta masaža i jednostavan alat za postizanje brzog i efikasnog rezultata različitih poremećaja u organizmu.

Sportska masaža predstavlja specifičan oblik masaže koja je usmjerena sportašima u cilju dobre pripreme, sprečavanja povreda, regeneracije tijela nakon fizičkih napora, ali i kao tretman nakon pretreniranosti i već nastalih povreda.

Relaksirajuća masaža je odlična tehnika za korekciju energetskog protoka s ciljem opuštanja i poboljšanjem cirkulacije tjelesnih tekućina nakon koje ćete se osjećati kao ste ponovno rođeni.

Trigger point je usmjerena na tretman triger točke koja predstavljaju osjetljivo mjesto u mišiću, tetivi, ligamentima, koži i zglobnoj čahuri. Karakterizira ih lokalna i iradijacijska bol na pritisak, ovisno o vrsti.

Cijelo tijelo (medicinska, sportska, relaksirajuća, Trigger point) (45 min)

Redovna cijena 210,00kn

http://medeor.hr/masaza/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI