OCIJENI

3D DIJAGNOSTIKA

Objavljeno: 3.11.2020. 12:06

3D diagnostika - Dizajnirajte svoj osmijeh

U ordinaciji koristimo najsuvremeniju dijagnostičku tehnologiju. CBTC (Cone Beam CT) dijagnostika omogućava prikaz kosti u 3 dimenzije, što je neophodno za precizno planiranje i provedbu implantološke terapije. Trodimenzionalni prikaz koštanih struktura i kompjutorska simulacija ugradnje implantata daju pacijentu uvid u plan liječenja, te olakšavaju vizualizaciju specifičnih postupaka.

Našim pacijentima uz pomoć BTI Scan softwer-a i NobelClinician softwer-a na slikovit i jednostavan način prikazujemo volumen kosti. Pacijentu "otvaramo oči" i uvodimo ga u samu priču postupka, korak po korak. Digitalni softwer nam pomaže u odluci da li je implantološka terapija uopće moguća,te postoji li potreba za dodatnim kirurškim tehnikama i materijalima kao što su koštana augumentacija i podizanje dna sinusa.
Jedna od najvažnijih prednosti 3D dijagnostike je mogućnost odabira vrste implantata kao i najjednostavnije i minimalno-invazivne tehnike.

Prednosti korištenja ovakve vrste dijagnistike su:

  1. precizna i sigurna implantologija: mogućnost odlučivanja dužine,širine i pozicije samog implantata
  2. uspješan i siguran operativni zahvat: mogućnost mjerenja gustoće kosti u svakom pojedinom segmentu alveolarnog nastavka kao i vizualizacija svih postojećih anatomskih struktura(uljučujići i rizična mjesta)
  3. učvršćivanje pacijentovog povjerenja: pacijent na lagan i razumljiv način može pratiti plan terapije zahvaljujući simulaciji i vizualizaciji koju softver pruža

Tako uz 3D dijagnostiku i BTI Scan i NobelClinician mogućnost pogreške i neadekvatnog liječenja smanjujemo na minimum.
Obratite nam se telefonski ili putem obrasca na dnu stranice za besplatni prvi pregled ili ukoliko imate pitanja.KONTAKT: Centar za parodontologiju PerioDent
Vjenceslava Richtera 4
Centar Bundek
01 46 83 985
091 5950 120

info@ordinacija-vlasic.hr

https://centar-periodent.hr/

OCIJENI