OCIJENI

EKOTERM SESVETE j.d.o.o.

Hercegovačka 5, 10360, Sesvete

Ovlašteni servis Vaillant - partner za gradnju, izvođenje i servis opreme za centralno grijanje, vodovod, odvodnju, klimatizaciju, plinske instalacije, solarno kolektorskog sustava te smo u posebnoj skupini ovlaštenih servisera pod nazivom VSS - Vaillant servis sistem

Kvaliteta Vaillant bojlera

Objavljeno: 30.10.2020. 13:28

Jednu od najvažnijih uloga u svakom kućanstvu svakako ima bojler. Osim što ga je bitno s vremena na vrijeme povjeravati, na svaki znak neispravnosti potrebno je odmah reagirati zbog mogućih posljedica.

Upravo zato važno je odabrati kvalitetan bojler koji će trajati. Vaillant visokokvalitetni bojleri idealan su i siguran odabir za svako kućanstvo.

Modernizacija bojlera oduzima svega nekoliko dana, osobito kada je riječ o Vaillant sustavu čije su komponente maksimalno predmontirane. Zamjena sustava grijanja može ili zadržati primarni emergent, a potom se postupno ili u potpunosti prebaciti na obnovljive izvore energije. Planirate li tek graditi dom, počnite na vrijeme razmišljati o sustavu grijanja kako biste na vrijeme izveli sve građevinske zahvate potrebne za novi sustav grijanja koji mora proizvesti dovoljno toplinske energije. Osim što grijanje podrazumijeva učinak, odnosi se i na količinu energije uloženu u funkciju čitavog sustava. Stoga je bitno investirati u efikasniji sustav grijanja kako bi se troškovi minimizirali dugoročno.

Plinski uređaji za grijanje i pripremu tople vode zapravo su atmosferski uređaji s priključkom na klasičan dimnjak koji za svoj rad koristi zrak iz prostorije u kojoj je smješten. Novi bojleri sada moraju biti visokoučinkoviti kondenzacijski koji smanjuju emisije dimnih plinova.

Vaillant kondenzacijski uređaji ecoTEC visoke su kvalitete i učinkovitosti te samim time smanjuju troškove grijanja i emisijske vrijednosti. Tijekom izgaranja, zahvaljujući kondenzacijskoj tehnologiji, stvara se znatno manje čađe, a potrošnja se smanjuje za do 30% u usporedbi s konvencionalnim instalacijama grijanja. Voda se zagrijava toplinom izgaranja, a nastali plinovi izbacuju se kroz dimovod. Energiju iz dimnih plinova koji se sastoje od vodene pare kondenzacijska tehnologija iskorištava, a potom se dobivena toplinska energija vraća u krug grijanja i na taj način cirkulira. Učinkovitost Vaillant bojlera vrijednosti je od 98%. Kod ove vrste bojlera, cijena opravdava kvalitetu, stoga se uređaji koji se na prvu čine skupljima, ipak isplate kada se u obzir uzme kvaliteta i trajanje. Osim toga, na taj način možete uštedjeti dvije do tri tisuće kuna godišnje na kućnom grijanju. 

Ekoterm Sesvete nudi servis i ugradnju instalacija za grijanje i ovlašteni servis za visokokvalitetne bojlere Vaillant. Iza tima Ekoterma Sesvete stoje dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni klijenti te nećete požaliti ako im se obratite za pomoć kod kupnje bojlera.

OCIJENI