OCIJENI

Rocky Mountain bicikli

Objavljeno: 9.9.2019. 14:52

Rocky Mountain je kanadski proizvođač bicikala sa sjedištem u Vancouveru. Kompanija prati svoje korijene sve od nastanka planinskog biciklizma u kasnim 1970-ima, kada su njegovi osnivači modificirali stare cestovne bicikle kako bi se prilagodili debelim gumama i ravnim volanima.  Još od tih davnih 70-ih, Rocky Mountain bicikli postali su najcjenjeniji brand u svijetu biciklizma. Tijekom razvoja prvog Rocky Mountain bicikla, u kompaniji su odbili biti poput drugih i imati dizajn kao i ostali postojeći bicikli. Deset godina njihovi su inženjeri sanjali, stvarali, testirali i detaljno poboljšavali bicikle, sve dok ih nisu usavršili. Pogon Ricky Mountain bicikla kompaktan je, moćan i jednostavan. Najveća snaga Rocky Mountain bicikla je njegova snaga penjanja. Možete biti u uspravnom položaju ili sjediti bez ikakvih problema. Prednje vilice se zaključavaju, a također je i pedala izuzetno korisna na usponima koji su daleko strmiji od ostalih. Ovaj bicikl je savršen za penjanje!

S biciklom se može proći i kroz najteža područja što je izuzetno dobro na dijelovima strmih uspona. To je posebno korisno na skliskim i prašnjavim cestama. Savršeno funkcionira na cestama s pješčenjakom, šljunkom i sl. Mnoge staze koje na prvu djeluju nemoguće za vožnju, nisu nikakav problem s Rocky Mountain biciklom.

Vožnja pješačkim stazama punim zavoja je uz ovaj bicikla laka i potpuno sigurna. Upravljanje je izuzetno jednostavno, a njegova prilagodba stazi je izuzetno dobra. Planinska vožnja ovim biciklom je vrhunsko iskustvo.Od materijala, do sustava kočnica - ovi bicikli izrađeni su od isključivo vrhunskih materijala. Za svakog ljubitelja planinskog biciklizma, najbolji odabir!

OCIJENI