OCIJENI

Ljubav prema vožnji!

Objavljeno: 29.10.2018. 11:34

Već 37 godina ROCKY MOUNTAIN dizajnira, razvija i usavršava brdske bicikle u podnožju planina sjeverne obale Vancouvera. Podnožja planina sjeverne obale Vancouvera su dom brojnih različitih i neravnih terena, idealnih za razvijanje svih vrsta brdskih bicikla. Tražite li ultimativnu trkaću mašinu, all-mountain bicikl ili univerzalan bicikl za vikend avanturu - Rocky Mountain ima bicikle iznimne kvalitete koju razvijaju od 1981. godine.

Mnogo se stvari promijenilo od kada je Razvojni centar Rocky Mountaina otvorio svoja vrata u podnožju planina sjeverne obale Vancouvera. Dizajneri bicikla, inženjeri, marketing stručnjaci, prodavači i sportaši u Rocky Mountainu su vrlo povezan tim koji osim svakodnevnih vožnji po lokalnim stazama obožavaju brdski biciklizam.Temelj svakog bicikla je njegov okvir, a Rocky Mountain ekipa je opsjednuta usavršavanjem geometrije okvira i optimiziranja suspenzije čime postižu legendarnu kvalitetu vožnje po kojoj su poznati. Od epskih avantura po prirodi do utrka Svjetskog Kupa – Rocky Mountain bicikli su dizajnirani za ljude koji uživaju u vožnji.

Ponuda Rocky Mountain brdskih bicikala široka je i raznolika, od početničkih modela osmišljenih za povremene vožnje, gradsku upotrebu pa do specijaliziranih modela dizajniranih za pojedine sportske discipline brdskog biciklizma.

Rocky Mountain modeli se prema tehničkoj podjeli dijele na full suspension i hard tail modele. Prvi imaju suspenzije na oba kotača, pa oni mogu imati različite hodove i konstrukcije koje podržavaju zahtjeve za savladavanje raznih staza i za razne stilove vožnje. Hard tail modeli imaju suspenziju samo na prednjem kraju kako bi mogli „gutati“ neravnine i dati udobnost u vožnji izvan cesta. Ti su bicikli lakši, kompaktniji i primjereniji vožnjama na mnogim terenima, a u pravilu su i cjenovno prihvatljiviji.Idealni Rocky Mountain bicikl možete pronaći u MARKO-PROJEKT poslovnicama u Zagrebu i Varaždinu. Susretljivi i uvijek nasmijani prodavači će vam pomoći da izaberete pravi Rocky Mountain bicikl za vas i vjerujte da nećete pogriješiti. Ljubav prema vožnji je nepogrešiva.

OCIJENI