OCIJENI

Dental Mimica

Ivane Brlić Mažuranić 2c, 10 090, Zagreb

ZDRAVLJE I LJEPOTA ZA VAS - PRIORITET ZA NAS - stručno, kvalitetno, pristupačno, prilagođeno svima

Bez opasnosti od koronavirusa uz dental centar mimica

Objavljeno: 8.1.2021. 14:13

Zubobolja, krvarenje desni i ozljede usne šupljine ne pitaju za virus, gripu ili druge okolnosti koje otežavaju zdravstvenu uslugu. Iako je u vrijeme pandemije lako prenosivog virusa teže donijeti odluku za traženjem stomatološke pomoći, zdravlje zubi ne čeka “neka bolja vremena”.

Upravo iz tog razloga, neki stomatološki centri su poduzeli maksimalne epidemiološke mjere kako bi vam omogućili pravodobnu stomatološku uslugu bez obzira na sve, a jedan od njih je upravo dental centar mimica.


 
Što vas očekuje u dental centru mimica?
Kako bi vaš posjet dental centru mimica bio što sigurniji, termini pacijenata su dogovoreni tako da je osiguran minimalni kontakt među pacijentima. Uz to, vanjski prostor ispred centra omogućava parkiranje neposredno uz ulaz i boravak na otvorenom. Pri dolasku je potrebno mjerenje tjelesne temperature beskontaktnim tomplomjerom te dezinfekcija ruku dezinfekcijskim sredstvom i dezinfekcija cipela za to predviđenom podlogom. Nošenje zaštitne maske je obavezno, kao i ispunjavanje formulara za uzimanje anamneze.

U dental centru mimica dočekat će vas osoblje opremljeno svom potrebnom zaštitnom opremom, od  rukavica, specijalnih maski, vizira, naočala i odjela, do zaštitnih cipela. Djelatnici osobito paze na provođenje epidemioloških protokola te dezinfekciju kvaka, pultova, tipkovnica, itd., kako ne bi postojala ni najmanja mogućnost da se virus proširi.
 

 
Sterilizacija i denzinfekcija prostora i opreme
Kako bi sve prošlo u najboljem redu, u Dental centru Mimica redovito se provodi i sterilizacija i dezinfekcija instrumenata, opreme i aparata s najnaprednijom opremom za dezinfekciju i sterilizaciju. Sterilizacija se radi u Melag autoklavu, jednom od najboljih sterilizatora, dok se dezinficijensi ruku, površina, otisaka i instrumenata koriste se od provjerenih proizvođača. Redovito provjetravanje prostorija nakon svakog pacijenta i dezinfekcija dezinfekcijskim aerosolom također vam osiguravaju maksimalnu zaštitu od virusa.
 

 
Što se od vas očekuje? Od vas se očekuje najava termina putem telefona, maila, Facebooka ili WhatsApp-a, pri čemu odgovarate na pitanja o zubnom problemu i  dolazak u točno dogovoreno vrijeme zbog kontrole broja osoba u čekaonici. Naravno, od vas se očekuje i svakodnevno pridržavanje preporučenih mjera zaštite, poput redovitog pranja ruku, dezinfekcija osobnih predmeta te davanje točnih informacija o zdravstvenom stanju, kako biste što sigurnije dobili uslugu koja vam je potrebna.

Uz vaše odgovorno ponašanje te savjesnost i organiziranost dental centra mimica, zdravlje vaših zubi ne mora i neće patiti niti u ovim pandemijskim vremenima te možete biti sigurni da ste donjeli najbolju odluku za vaše cjelokupno zdravlje.

OCIJENI