OCIJENI
popust 10%

IZDVAJAMO - AKCIJSKI ARTIKLI

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 03.05.2012. 10:20

Iz naše ponude izdvajamo akcijske artikle na koje možete ostvariti 10-20% popusta.
Akcija vrijedi do isteka zaliha.

VITAVAL AKTIVAL

Vitaval je jedinstven, potpuno prirodan proizvod. Specijalna kompozicija sastojaka djeluje kao snažan antioksidans spriječavajući oksidacijske procese. To se posebno očituje na radu i performansama mišića.

Aktivne tvari Vitaval-a prirodno štite od oksidacijskog stresa i vezanih oštećenja. Omogućuju bolji dovod i iskorištenje kisika do stanica koji im služi kao gorivo za dobivanje energije. Vitaval poboljšava performanse mišića, daje im dodatnu energiju, a pomaže i u njihovom bržem i boljem oporavku nakon napornih aktivnosti.

Sadrži: Powergrape - suhi ektrakt grožđa (Vitis vinifera) s min. 90% polifenila, 200 mg
Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dva puta dnevno
Pakiranje: 60 kapsula


GINKO 40 AKTIVAL

Ginkgo Poboljšava prokrvljenost tkiva i cirkulaciju krvi. Poboljšava opskrbu stanica kisikom i hranjivim tvarima. Povećava elastičnost i regulira tonus krvnih žila i kapilara. Sprječava agregaciju trombocita, a time i nastajanje tromba u krvi. Ujedno je snažan antioksidans.

Preporuča se kod:
- smetnji u cirkulaciji (ateroskleroza)
- šuma u ušima
- stanja straha, depresije ili demencije
- osjećaja hladnoće i trnaka u rukama i nogama
- astme
- hemeroida

Sastav: Standardizirani ekstrakt lista Ginkgo biloba (24% ginkoflavonoglikozida, 6% terpena) 40,0 mg.
Način uporabe: jedna kapsula dnevno nakon obroka. Nakon redovitog uzimanja, kroz 2 mjeseca napraviti jednomjesečnu pauzu.
Pakiranje: GINKGO 40 - bočica sa 60 kapsula


FLOCETA LOSION

Floceta losion ublažava opekline kože nakon sunčanja, a primjenjuje se i kod kožnih alergija i blažih upalnih promjena nastalih kao posljedica intenzivnijeg izlaganja suncu.
Zbog svog prirodnog sastava -tekućeg ekstrakta kamilice, tekućeg ekstrakta nevena i alfa- bisabolola posebno se preporučuje djeci, trudnicama i dojiljama. Osim što smiruje upalu, bol, žarenje i svrbež kože, zbog dodatka alfa – bisabolola i samog oblika losiona koji isparava, ugodno i hladi.
Floceta losion je u obliku spreja i stoga pogodan pogodan za velike površine kože, nanosi se raspršivanjem pa je primjena lakša i higijenska.
Floceta losion možete koristiti neograničeno dugo kao i tijekom izlaganja kože suncu.

ljekarne-lipa.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI