OCIJENI

RAPID LASH - serum za prirodan rast trepavica

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.01.2012. 14:55

Revolucionarno. Inovativno. Djelotvorno.

RapidLash je serum za produljenje trepavica koji pospješuje rast i jača svaku trepavicu zasebno. Na jednostavan način stvara lijepe, duge i guste trepavice. RapidLash omogućava brze rezultate zahvaljujući kojima se krhke, kratke ili rijetke trepavice i obrve već za 8 tjedana pretvaraju u duže, punije i gušće!

Inovativna formula visoke učinkovitosti pospješuje prirodan rast trepavica i obrva jer nova kombinacija polipeptida pomaže povećanju gustoće i volumena. Pantenol u kombinaciji s bogatim mineralima pomaže jačanju i obnavljanju trepavica esencijalnim bjelančevinama i vitaminima za sjaj, dok su polipeptidi učinkovita zaštita od pucanja i prirodno potiču čvrstoću i gustoću trepavica. Istovremeno, jedinstveni sastojci za vrhunsku hidrataciju zadržavaju vlažnost trepavica te potiču gipkost i elastičnost.

RapidLash serum je pogodan za korištenje i kod kontaktnih leća te se može koristiti čak i kod ekstenzija trepavica. Nova formula ne sadrži paraben, nema mirisa, a proizvod su ispitali oftalmolozi i dermatolozi, s tim da nije testiran na životinjama.

www.ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI