OCIJENI
popust 10%

ORGANIC WAY - PROMOTIVNA AKCIJA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 09.04.2011. 09:07

Linija proizvoda za kosu Organic Way, talijanskog proizvođača Rolland, prirodna je kozmetika pristupačnih cijena, namjenjena higijeni vlasišta i stiliziranju gotovo svih tipova kose - suhe, kovrčave, obojane, za svakodnevnu upotrebu, ravnanje ili volumen kose. U ponudi proizvoda nalaze se šamponi, regeneratori, maske za njegu kose, vosak, hidratantni tretmani, silkeri, te gel, vosak, pjena za oblikovanje kose. Također iz linije izdvajamo Una tretmane na biljnoj bazi za problematičnija stanja vlasišta (perut, ispadanje..)

O Way kozmetika je organski tretman ljepote, bogat biljnim ekstraktima organskoga porijekla, koji možete priuštiti svojoj kosi. Sastojci O Way kozmetike se odnose s poštovanjem prema vlaknima kose. U preparatima je klasični površinski natrij sulfat zamijenjen agensom za pranje koji je manje agresivan za kožu (natrij sulfat Coceth dobiven iz kokosovog ulja), a ipak je osigurano savršeno čišćenje.

Do kraja travnja u našoj ljekarni Lipa nudimo Vam promotivni popust od 10% na cijeli asortiman O-way kozmetike.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI