OCIJENI

BLAGDANSKO DARIVANJE

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.12.2010. 17:20

Poštovani, u duhu blagdana, za svaku kupnju iznad 100 kn, darujemo Vam DOMAĆE KANTARIONOVO ULJE !! SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNU NOVU 2011. GODINU žele Vam djelatnici LJEKARNE LIPA !!

Kantarionovo ulje čisti je prirodni proizvod proizveden iz svježe ubranih cvjetnih vrhova kantariona, drugim nazivom gospine trave(Hypericum perforatum), maceriranih u vegetabilnom ulju (maslinovom)velikog stupnja čistoće.
To je ulje sa dugogodišnjom upotrebom u narodnoj medicini. Efikasno liječi sve tipove rana, opekotina, kožne bolesti, te upale jajnika kod žena (par kapi ulja nanjeni na tampon). Ubrzava proces zacjeljivanja, pomaže kod ozljeda mišića, izljeva krvu i oteklina, te liječi čireve i hemeroide. Dobro je za njegu nečiste, ispucale, suhe i ljuskave kože. Može se koristiti i za masažu kod gihta, reume i iščašenja. Najbolje je sredstvo za sprečavanje stvaranja rana od ležanja kod bolesnika i starijih ljudi.

Napomena: uljem ne tretirati sveže, otvorene rane. Može izazvati reakcije fotosenzibilizacije pa se za vrijeme njegove primjene ne treba izlagati suncu.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI