OCIJENI

ALPHANOVA bebe - organska dermokozmetika

1 pregleda/dan | Objavljeno: 12.04.2012. 19:40

Svoj bogati asortiman pedijatrijske dermokozmetike obogatili smo još jednom linijom organski certificiranih proizvoda namijnjenih dermo-pedijatrijskoj njezi koja poštuje prirodu i okoliš.

Svi proizvodi za njegu su hipoalergeni i ne sadrže parabene. ALPHANOVA bebe proizvodi podliježu strogoj kontroli kvalitete i sigurnosti od stvaranja formule do proizvodnje. Pri odabiru ALPHANOVA bebe kozmetike zajamčena vam je njega linijom prirodnih proizvoda koji vam dodnose sigurnost, učinkovitost i nježnost, a pri tome poštuju prirodu.

Formule su:
- prirodnog podrijetla; koriste isključovo ekološke komponente
- izrazito nježne, ne koriste sapun i SLS
- od biljnih sastojaka bez GMO-a
- bez parabena, bez fenoksietanola, bez triclosana, bez formaldehida
- bez boja, bez sastojaka životinjskog podrijetla
- bez eteričnih ulja, bez alergena
- bez ftalata, bez nitrata i policklida

Formule sadrže prirodno aktivne sastojke:
- organsko ulje slatkog badema za hidrataciju i umirenje
- organska kamilica koja omekšava, a ujedno i smiruje
- lopoč iz organskog uzgoja zbog antibakterijskih i umirujućih svojstava

ALPHANOVA bebe je ujedno prva linija koja nudi niz aktivne zaštite za dječju kožu i osigurava optimalan balans za floru kože.
Povrh čišćenja i lagane hidratacije, pojedini proizvodi iz linije za njegu ALPHANOVA bebe sadrže inovativne, prirodne stimulirajuće i regulirajuće elemente (Alphaprotect) za održavanje prirodnog ph kože.

Alphaprotect potiče razvoj saprofite (dobrih bakterija) i inhibira razvoj patogenih (loših) bakterija. Svojim aktivnim sastojcima na površini kože stvara fiziološki štit koji pruža maksimalnu zaštitu od štetnih mikroba.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI