OCIJENI
popust 15%

15% popusta na FlexoMax proizvode u tjednu od 3.-7. 10.

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.09.2016. 06:56

Posjetite naše ljekarne u tjednu od 3.-7. 10. i iskoristite 15% popusta pri kupnji FlexoMax proizvoda.


FLEXOMAX KAPSULE

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Svaka kapsula sadrži jedinstvenu kombinaciju elemenata, visokodoziranih i potvrđenog djelovanja. Veća je učinkovitost u odnosu na svaki element zasebno, bez rizika od nastanka neželjenih nuspojava.

* Glukozamin (1500 mg)* je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina.
* Kondroitin (200 mg)* je prirodno prisutan u tijelu i važna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva unutar zglobova.
* Hijaluronska kiselina (20 mg )* je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje.
* Vitamin C (200 mg)* je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.
* Bosvelična kiselina (160 mg)* iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.


FLEXOMAX GEL

FlexoMax gel se može primijeniti prije i nakon fizičke i sportske aktivnosti na mišiće i zglobove te pruža osjećaj ugode. Najčešće ga koriste starije osobe i sportaši zbog umirujućeg djelovanja kod bolova u zglobovima, ozljeda zglobova i ligamenata, osteoartritisa i otežanog kretanja te sportskih napora.

Ima dvostruko djelovanje:

* trenutan učinak hlađenja.
* brzo zagrijava i djeluje umirujuće.

Ugodnog je prirodnog mirisa, brzo se upija i ne masti kožu i odjeću.

FlexoMax gel sadrži jedinstvenu kombinaciju:
* ekstrakata ljute paprike
* vrbe
* vražje kandže
* kurkume
* mentol
* metil-salicilat
* kamfor
* glukozamin-sulfat.

U obliku je gela koji se lako razmazuje.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI