OCIJENI

Varilux progresivne naočalne leće – cijene.

0 pregleda/dan | Objavljeno: 13.03.2024. 17:09

Na tržištu postoji više vrsta progresivnih naočalnih leća s brojnim raznolikostima i prednostima, ovisno o Vašem životnom stilu, potrebama i zahtjevima.
Obično se nazivaju standard, premium, free-form, lifestyle i elite.

Glavne razlike i značajke kvalitetnijih progresivnih naočalnih leća su:

Veće područje za gledanje u daljinu
Veće područje za gledanje na blizinu, čitanje
Šire vidno polje, zvano „koridor“
Manje periferne distorzije

Jednostavno rečeno, naprednije vrste, kao što su premium/lifestyle/elite, imaju šire vidno polje s manje periferne distorzije. Zbog toga je prilagodba na te progresivne naočalne leće obično puno lakša.

Razne mogućnosti progresivnih naočalnih leća:

Progresivne naočalne leće dostupne su u svim vrstama materijala, zaštitnih slojeva i dizajna leća, kao što su naočalne leće visokog indeksa loma, fotoosjetljive naočalne leće i polarizirane leće. Dodatna prednost fotoosjetljivih i polariziranih progresivnih naočalnih leća jest, što one štite Vaše oči 100% od štetnih sunčevih UVA i UVB zraka.

Odabir progresivnih naočalnih leća

Essilor Varilux Comfort – standardne progresivne naočalne leće – od 1500 kuna za par.

Pod standard progresivnim naočalnim lećama podrazumijeva se osnovni model svih verzija progresivnih naočalnih leća i obično su odabrane kao naprednija alternativa bifokalnim lećama. Standard progresivne naočalne leće omogućuju jasan vid i prilično široka područja za gledanje u daljinu, za čitanje i za gledanje na srednjoj udaljenosti. Oko rubova leća može doći će do „periferne distorzije“, ali u minimalnim razmjerima i većina kupaca će se brzo priviknuti na standard progresivne naočalne leće. Preporučaju se kod manjih razlika između dioptrije za daljinu i dioptrije za čitanje.

Tvrtka Essilor izumila je progresivne naočalne leće prije više od 30 godina i svjetski je poznata po Varilux lećama, prvim na svijetu progresivnim naočalnim lećama, izumljenim 1959. godine. Ukupno 300 milijuna ljudi diljem svijeta nosi ili je nosilo „Varilux“ leće, a svake tri sekunde kupuju se nove!!!

Essilor progresivne naočalne leće odabir su najviše kvalitete progresivnih naočalnih leća. Mi nudimo Varilux Comfort progresivne leće zbog širokog vidnog područja, minimalne distorzije, lakoće prilagodbe i niske cijene, već od od 1.500 kuna za par. Bitno je istaknuti kvalitetu ovih leća i vida kojeg omogućuju, zbog koje imamo 100% uspjeha u prodaji i nikada nismo imali zahtjev za povratom novca, za ove progresivne naočalne leće.

Essilor Varilux Physio – premium progresivne naočalne leće – od 2500 kuna za par.

Premium progresivne naočalne leće, također nazivane free-form progresivne naočalne leće ili „digitalne progresivne naočalne leće s obostranom obradom površine leće“, izrađene su najsuvremenijom kompjuteriziranom opremom i pružaju šire vidno polje na svim udaljenostima, kod gledanja u daljinu, na srednju udaljenost i na blizinu, kod čitanja. Razlog tome je što su ove leće – prilagođene progresivne naočalne leće, izrađene prema dioptrijskim okvirima koje ste kupili. Ove leće rade se kao unikat, prema Vašem liječničkom receptu i dioptrijskim okvirima koje ste odabrali, pa Vam stoga omogućuju najšire moguće vidno polje s glatkim prijelazom između dioprijskih jačina, uz minimalno izobličenje i laku prilagodbu.

Premium progresivne naočalne leće omogućuju jasniji vid kod svih dioptrijskih jačina i značajno se ističu u odnosu na standard progresivne naočalne leće, prema jasnoći vida, lakoći fokusiranja i jednostavnosti prilagodbe.

Essilor Varilux Physio progresivne naočalne leće u našoj su ponudi već 20 godina i naš su izbor najkvalitetnijih progresivnih naočalnih leća, pažljivo odabrane za nenadmašivu jasnoću vida i široko vidno polje na svim udaljenostima, za gledanje u daljinu, na srednje udaljenosti i za čitanje, s minimalnim izobličenjima na rubovima.

Već od 2500 kuna za par, jednostavno su jedne od najboljih danas dostupnih progresivnih naočalnih leća. S premium progresivnim naočalnim lećama također dolazi besplatan antirefleksni sloj i zaštitni sloj protiv grebanja, za dodatno poboljšanje jasnoće, fokusiranja i konačno, Vašeg vida.



Essilor Varilux X – serija – lifestyle progresivne naočalne leće već od 3200 kuna za par. Najbolji dizajn progresivnih leća na tržištu, plasiran u proljeće 2017 g.

Ove progresivne naočalne leće imaju najšire vidno polje na svim točkama fokusa s mnogo manje izboličenja oko rubova. Ovo su progresivne naočalne leće „napravljene po mjeri“, prilagođene i napravljene prema dioptrijskom okvirima koje ste odabrali. Stabilnost u prostoru, prilikom hodanja ili vožnje najveća je kod ovog modela Varilux leća.

Varilux X – serija – progresivne naočalne leće specijalizirane su za različite potrebe vida ovisno o Vašem životnom stilu, zanimanju ili o tome koliko često mijenjate fokus s udaljenih objekata, na srednju udaljenost ili na blizinu. Omogućuju šire i jasnije vidno polje za gledanje na blizinu ili u daljinu. Ako često radite zadatke na udaljenosti Vaših ruku, kao što je čitanje knjige, korištenje tablet računala ili laptop-a tada ćete cijeniti širu, udobniju zonu za gledanje na blizinu kako biste mogli vidjeti sve detalje.

Za potpuno zadovoljstvo prilikom korištenja Varilux X progresivnih naočala nudimo Vam i poseban način izmjere Vašeg načina čitanja putem tzv. Near Vision Behavior Personalization aplikacije – NVBP.

https://www.optika-curin.hr/progresivne-naocale/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI