OCIJENI
1+1 gratis !

Progresivne naočale

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.12.2013. 13:04

Izuzetna ponuda za kupnju rezervnog para naočala ! Naručivanjem progresivnih naočalnih leća od Essilora omogućujemo Vam kupnju još jednog istog para, i to : GRATIS uz kupnju novog okvira ili za samo 490 kuna u Vaše okvire ! Ponuda vrijedi za Essilor fotoosjetljive i prozirne progresivne leće Varilux S Design, Varilux Physio i Varilux Comfort. Rezervni par će biti potpuno istih dioptrija, materijala i dorada te se treba naručiti istovremeno kad i osnovni par. Ponuda vrijedi do 30.12.2013.

Ako nemate potrebu za rezervnim progresivnim naočalama, nudimo Vam druge mogućnosti :
1/ Essilor Interview leće za radni prostor - GRATIS uz kupnju novog okvira ili za samo 490 kuna u Vaše okvire !
2/ Gratis leće za čitanje ili računalo.

Prije ili kasnije, očni mišići izgube sposobnost izoštravanja bliskih predmeta. U početku Vam trebaju samo naočale za čitanje, kasnije i druge naočale sa slabijom dioptrijom za srednje udaljenosti, na kraju i treće naočale za gledanje na daljinu. Da ne bi morali koristiti troje naočale s različitim dioptrijama i neprestano ih mijenjati, nudimo Vam moćnu alternativu: naočale s progresivnim lećama.

Za Vaše potrebe imamo više modela Essilor Varilux progresivnih leća.

Varilux S 4D progresivna naočalna leća od Essilora nudi Vam potpunu slobodu vida i novu razinu personalizacije, stabilnost u pokretu, široko vidno polje i refleksni vid, zahvaljujući novoj Nanoptix i Sinhroneyes tehnologiji. Zahvaljujući jedinstvenom i modernom mjernom sustavu - Visioffice, Varilux S 4D je napravljen isključivo po Vašoj mjeri. U dizajn leće ekskluzivno su ukomponirani Eyecode vrijednost centra rotacije oka, kao i dominantno oko.

Varilux Comfort je linija progresivnih leća koja je uspostavila novi standard na tržištu u vrijeme svog pokretanja. Svojim izuzetnim svojstvima i jednostavnošću adaptacije, dobila je brojne pohvale optičke industrije. Zahvaljujući jednostavnom procesu prilagodbe, leće Varilux Comfort linije pružaju prirodan pogled na okolinu, bez obzira na udaljenost.

Varilux Comfort - već preko deset godina na milijunima korisnika provjerena progresivna leća, još uvijek je u ponudi po vrlo pristupačnim cijenama.

Od kad je 1959. godine izumio prvu Varilux progresivnu naočalnu leću, Essilor ne prestaje s istraživnjima na polju poboljšavanja karakteristika istih. Varilux Physio je progresivna leća kod koje je Essilor za izradu koristio novu tehnologiju laserske kirurgije ispravljanja vida, s ciljem eliminacije izobličenja slike na rubnim područjima leće.
Rezultat:
oštrina vida na daljinu u svim poljima bez premca.
30% šire vidno polje za srednje udaljenosti (ekran računala).
prirodnije, udobnije korištenje prilikom čitanja, s manje prilagodbi.
jednostavna za korištenje, čak i početnicima


Varilux Physio f-360° - progresivne leće, jedinstvene kao što ste i Vi.
Svaki čovjek nosi svoje naočale na svoj osobni način.Varilux Physio f-360° uzimaju u obzir, osim podataka o vrijednostima dioptrija nakon pregleda vida, i Vaše osobne parametre:
- razmak zjenica svakog oka posebno.
- udaljenost leće od oka.
- nagib dioptrijskog okvira prema glavi.
- zaobljenost dioptrijskog okvira.
- visina svake zjenice posebno.
Na taj način ste dobili 30% bolji kontrast, 30% šire vidno polje, te 30% veću udobnost gledanja.

Varilux Physio Short - posebno dizajnirana progresivna leća koja Vam omogućava ugradnju u moderne male okvire, tako da vam niti Vaši estetski kriteriji neće biti onemogućeni.

Varilux Road Pilot - prva progresivna leća dizajnirana specijalno za vožnju.
Cesta traži Vašu punu pažnju. Unutarnje ogledalo, vanjska ogledala, upravljačka ploča, mobitel? Svi ti detalji su na različitim udaljenostima, traže naizmjeničnu i brzu promjenu pogleda, i zahtjevaju različitu dioptriju. Pravi podvig za dalekovidnost.
Dostupna u dvije verzije :
S posebnim filterom i antirefleksnim slojem - kombinacija koja uklanja svaku refleksiju i danju i noću, poboljšava kontrast i percepciju boja.

Polarizirani filter kombiniran s posebnom bakrenom bojom. Kontrast, percepcija boja, blokiranje bliještanja i refleksije: Varilux® Road Pilot™Polarizirani daje Vam novi, sigurniji pogled na cestu!

http://www.optika-curin.hr/progresivne_naocale.php

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI