OCIJENI

Nove ženske dioptrijske naočale za 2017. godinu - najnoviji stilovi naočala za žene

0 pregleda/dan | Objavljeno: 22.03.2017. 10:16

Mnogi ljudi očekuju od dioptrijskih naočala da im korigiraju vid i poboljšaju produktivnost tijekom dana. Dioptrijske naočale korisno su pomagalo za slabiji vid, ali ih možete nositi i kao modni detalj. Ako želite izgledati trendi s najnovijim dioptrijskim okvirima provjerite koje su to nove ženske dioptrijske naočale u 2017. godini.

Mačkasti dioptrijski okviri
Ako želite zablistati u retro stilu možete nositi mačkaste dioptrijske okvire koji će Vašem stilu odijevanja dodati dašak starog holivudskog glamura. Vogue i Dolce Gabbana nude mačkaste dioptrijske okvire za žene koje žele dioptrijskim naočala iskazati svoj stav. Ovi dioptrijski okviri dostupni su u više stilova, u crnoj boji i boji kornjačevine, prema Vašem ukusu. Izgledat ćete pametno i tajanstveno noseći dioptrijske okvire, bez pribjegavanja muškom stilu naočala.

Naočale s mostom u obliku ključanice
Žene koje žele nositi nove ženske dioptrijske naočale u 2017. godini mogu razmisliti o nošenju naočala s mostom u obliku ključanice na nosu. Ovaj detalj naglasit će Vaš modni dodatak i nadopuniti minimalistički dizajn okruglih naočala. Ovaj stil prikladan je za ured, a opet dovoljno moderan za izlazak u grad s prijateljima. Ray Ban nudi ovakav stil naočala u raznim bojama, što Vam može olakšati mijenjanje naočala i njihovo kombiniranje s različitom odjećom.

Ogromni okviri
Kada ste raspoložene za nošenje dioptrijskih okvira s vintage vibrom, ogromni okviri savršen su izbor ako imate lice kvadratnog ili okruglog oblika. Ovi okviri podsjećaju na sedamdesete i lako se zamjećuju, kada želite nositi dioptrijske okvire koji nisu previše ženstveni.

Pilotske naočale
Pilotske naočale imaju jedinstven oblik, za žene u potrazi za najnovijim Ray Ban ženskim dioptrijskim naočalama. Možete se osjećati kao pilot s naočalama koje su istovremeno štreberske i cool s netipičnim dizajnom. Ovaj stil podsjeća na osamdesete i ističe ogromne dioptrijske okvire s kojima ćete se izdvojiti iz mase s vintage izgledom.

Wayfarer naočale
Možda jedan od najmodernijh trendova ženskih dioptrijskih naočala u 2017. godini su Wayfarer naočale, moderne i avangardne, kada želite riskirati s dioptrijskim okvirima. Izgled je klasičan i viđa se na muškarcima i ženama, kada želite uniseks dizajn za nošenje s ležernom ili polu-formalnom odjećom. Debeli dioptrijski okviri naglasit će Vaš stil i omogućit će Vam da Vas prepoznaju kao „curu s ogromnim dioptrijskim okvirima“.
Wayfarer naočale dostupne su u velikom izboru boja dioptrijskih okvira, u modi pedesetih godina. Ray Ban ženski dioptrijski okviri jedinstveni su i omogućit će Vam da se istaknete sa svojim trendsetting stilom.

Prozirni okviri
Žene koje nose naočale cijeli život i u potrazi su za drukčijim stilom, mogu nositi prozirne dioptrijske okvire, što je jedan od top trendova novih ženskih dioptrijskih naočala u 2017. godini. Prozirni dioptrijski okviri nekonvencionalni su i s elegantnim neutralnim ili svijetlim nijansama izgledaju atraktivno danju ili noću. Razmislite o kupnji dioptrijskih okvira u kvadratnom obliku, za zapanjujuću siluetu koja je u trendu.

Veliki plastični dioptrijski okviri
Žene s Dolce Gabbana dioptrijskim okvirima vrhunskog dizajna u više boja s šarenim cvjetnim uzorcima, s unutarnje ili pak vanjske strane izgledaju šik i sofisticirano. Dolce Gabbana dioptrijski okviri mogu imati i metalne ručkice koje upotpunjuju dioptrijske okvire da izgledaju elegantno, za zrelu i modernu ženu.
Vogue dioptrijski okviri nude slične stilove metalnih okvira, u raznim bojama, za žene koje žele dioptrijskim okvirima istaknuti svoj jedinstveni ukus. Cijenom su vrlo pristupačni.

Crvene dioptrijske naočale
Podignite stil na višu razinu s jarko crvenim dioptrijskim naočalama s kojima ćete se isticati na poslu. Hrabre boje savršene su za žene koje se žele razlikovati od svojih kolegica. Nove ženske dioptrijske naočale u 2017. godini zabavan su način izražavanja sebe i poboljšanja izgleda.

http://www.optika-curin.hr/dioptrijski-okviri/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI