OCIJENI

Daikin Nexura Energetska klasa A++ - Klima Buhin Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.02.2016. 00:00

Daikin Nexura - najbolje od dva ujedinjena svijeta / Grijanje i hlađenje

Energetska učinkovitost

Kada je u režimu grijanja, Nexura koristi obnovljivi izvor energije: zrak. To je čini učinkovitijom kada je u pitanju energija grijanja koje se temelji na fosilnim gorivima. Jedinica postiže koeficijent energetske učinkovitosti (COP) 4. To znači da sustav proizvodi čak 4 kilovata u kapacitetu grijanja ili hlađenja za svaki 1 kW utrošene električne energije, stavljajući njegovu stopu učinkovitosti na 400%!


Sad ju vidiš, sada ne !

Nexura se može upotrijebiti za jednu prostoriju, s jednom unutarnjom jedinicom spojenom na jednu vanjsku jedinicu, ili u primjeni sa više soba do maksimalno devet unutarnjih jedinica spojenih na jednu vanjsku jedinicu. Vanjska jedinica može se ugraditi na krov, terasu ili vanjski zid. Bilo ugradena, montirana na zid ili samostojeća, Nexura je diskretna i uklapa se u vaš interijer bez ikakvih problema.

http://www.klima-buhin.hr/web/daikin-dom6.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI