OCIJENI

Sve što trebate znati o Hisense klimi: Distribucija, instalacija i servis.

Objavljeno: 17.6.2020. 12:13

Klima uređaji danas su izrazito popularan dodatak svakom domu. Ljeti ugodno rashlađuju zrak, a zimi omogućuju u kratkom roku zagrijati prostoriju i ravnomjerno rasporediti topao zrak. S obzirom na to da im energetska učinkovitost sve više raste, jasno je zašto se kupci sve više odlučuju za ovu opciju, ali ponekad je u moru izbora teško pronaći pravu opciju.

Hisense klima uređaji izvrstan su izbor za sve one koji žele uštedjeti, ali pritom ne žele žrtvovati kvalitetu. Njihova vizija je postati najpouzdaniji i najpoželjniji brend kućanskih uređaja te pritom zadržati dosadašnji vrhunski omjer cijene i kvalitete.

U ponudi Hisense klima uređaja može se pronaći ponešto za svakoga, bez obzira na vaše potrebe. Ako želite superiornu kvalitetu i učinkovitost, pravi izbor je Hisense Energy. Ovaj uređaj nosi oznaku najvišeg A+++ razreda energetske učinkovitosti, a impresionirat će vas 360° distribucijom zraka, uklanjanjem prašine i neugodnih mirisa iz zraka pomoću 4 filtera te opcijom super hlađenja koja osigurava najbrže osvježenje za vruće dane. Ovim klima uređajem moguće je upravljati putem WiFi-ja, a osim super hlađenja, pogodan je i za grijanje i to na temperaturama do -20°C vanjske temperature.

Za one koji traže maksimalnu udobnost i najbolji omjer cijene i kvalitete, Hisense Comfort pravi je izbor. Uz Sleep funkciju za održavanje optimalne temperature i Smart funkciju za podešavanje rada prema sobnoj temperaturi, uštede su jasno vidljive, a tihi rad omogućava maksimalnu ugodnost prilikom korištenja. Ako tražite maksimalnu uštedu, izbor za vas je Hisense Eco, koja nudi i Economy način rada za dodatnu uštedu. No, to ne znači da je riječ o nedostatku kvalitete, što Hisense Eco dokazuje svojom zaštitom od smrzavanja koja osim što poboljšava učinkovitost grijanja štiti klimu od neželjenih oštećenja.
Hisense klime moguće je instalirati kao monosplit sustav koji povezuje 1 unutarnju s 1 vanjskom jedinicom za jednostavnu ugradnju, ili kao multisplit sustav pri čemu je do 4 unutarnje jedinice moguće povezati s 1 vanjskom, uz zasebnu regulaciju za svaku prostoriju.

Ako ste i vi prepoznali kvalitete Hisense klima uređaja i pitate se gdje ih možete kupiti i kako ih ugraditi, ne trebate tražiti dalje od Klima Buhin, generalnog distributera, instalatera i servisera Hisense klima uređaja u Republici Hrvatskoj. Svakom poslu pristupaju koristeći isključivo najkvalitetnije materijale te precizne alate vodeći brigu i pažnju o imovini kupca. Uz Hisense i Klima Buhin ne možete pogriješiti u opremanju vašeg doma.

OCIJENI