OCIJENI
popust 60%

Izbjeljivanje zubi 60% popusta

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 27.11.2017. 00:00

Izbjeljivanje laserom 60 % popusta. Sada samo 800 kn umjesto 2000 kn .
Izbjeljivanje gelom 60 % popusta sada samo 600 kn umjesto 1500 kn.
Izbjeljivanje zubi je kozmetički tretman i jedan od sve više traženih estetskih tretmana u stomatologiji. U suvremenom društvu žuti zubi mogu poslati krivu poruku i utječu na loše samopouzdanje pojedinca . Svakodnevne navike kao što su ispijanje kave, čaja, gaziranih pića, te crvenog vina i pušenje cigareta utječu na promjenu boje zuba, točnije one potamnjuju zub. Također zubi gube svoju bjelinu starenjem.Profesionalnim sigurnim izbjeljivanjem u ordinaciji zubi se mogu posvijetliti za nekoliko nijansi, a rezultati su vidljivi odmah.
Pjeskarenje zubi je nova metoda kojom se uklanjaju zubni kamenac, nikotinske naslage, naslage tanina (crnog vina) i druge naslage i poliraju se zubi.Radi na principu tlaka zraka, vode i sitnih čestica natrijevog bikarbonata. Sadrži korigens okusa zbog čega je ugodan za pacijenta i daje svježinu. Ovim postupkom se ne uništava caklina, a rezultat su savršeno bijeli zubi. Postupak traje, ovisno o količini naslaga, od 15 – 30-tak minuta. Kod zdravih usnih šupljina preporučamo tretman 2 puta godišnje. Pravovremenim razmišljanjem i brigom o svojim zubima možete spriječiti nastanak zubnog plaka te nastanak gingivitisa, paradontitisa i karijesa.

www.facebook.com/dipc.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI