OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

Minival - trajna - trajna ondulacija - Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 11.03.2024. 13:29

Trend koji se upravo dešava u zadnje vrijeme je veliki povratak minivala.Minival ili trajna je frizura koja je bila iznimno popularna osamdesetih i devedesetih godina.Možemo reći jedan veliki modni imperativ koji ni jedna žena nije preskočila. Frizerski salon "LOKNICA" na zagrebačkoj Knežiji je salon koji ima preko 25 godina iskustva u izradi svih vrsta minivala.Danas ga mnogi saloni ne rade,a on je osnova tj.korijen svakog frizerstva?Pitate se kako to da ga ne rade?Pa odgovor je vrlo jasan,jer NE ZNAJU ili što je još gore ne znaju ga napravit kvalitetno, pa klijent izađe nesretan,nezadovoljan ili što je najčešći slučaj sa spaljenom i skurenom kosom,oštećenom kosom. Kod nas u salonu jedna od glavnih prodajnih usluga je upravo minival.Moderni minival,klasični minival,biljni minival,slojeviti minival,spiralni minival,minival na kat i druge vrste minivala su upravo frizure koje sve više dobijaju na značaju. Za dobar minival potrebno je iskustvo,odabir dobrog frizera,odabir kvalitetne kemikalije i njenog omjera,i još mnogo drugih čidbenika. Da li ste kandidat za minival?Da li je vaša kosa spremna za minival?Da li je vaša kosa kvalitetna za minival? Sva ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u našem salonu i u razgovoru sa našim stručnim frizerima majstorima. Pisat ćemo još dosta o trendu minivala,vrstama i njegovoj izradi u drugim tekstovima ovo je samo jedan mali uvod da informiramo naše stare i nove klijente: MINIVAL KNEŽIJA---BRZO & KVALITETNO & POVOLJNO!!!

https://www.minival.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI