OCIJENI

Kupujete klima uređaj? Donosimo preporuke

Objavljeno: 16.7.2021. 11:26

Nesnosne ljetne vrućine ponovno nas nisu zaobišle. Život tijekom najvrućih sati zaista je nepodnošljiv, ali uz klima uređaj lakše je preživjeti i vruća popodneva. Ako ste odgađali postavljanje klima uređaja do sada ili ste u potrazi za novim uređajem jer je vaša klima već dotrajala, ovaj članak je idealan za vas – u nastavku donosimo pregled nekoliko zanimljivih klima uređaja koje biste zasigurno poželjeli imati u svojemu domu.
 

TOSHIBA HAORI

Ako vam se do sada klima uređaji nisu nikako uklapali u dizajn interijera doma, ovaj će klima uređaj biti pun pogodak jer ga možete samostalno prilagoditi uređenju koji vam odgovara! Stvar je u tome što uređaj dolazi s tekstilnim prevlakama koje sami možete odabrati, a ako vam ne odgovara ništa od ponuđenog, može se nadograditi i neka vaša specijalna presvlaka. Osim toga, Toshiba Haori je i dobitnik nagrade IF Design Award 2021 – što govori o kakvom je specijalnom uređaju riječ! Tehničke specifikacije iznad su dosadašnjih postavljenih ljestvica te se sastoji od Haorijeve A+++ energetske performanse u hlađenju i u grijanju za modele snage 2.5 i 3.5 kW te A++ za model snage 4,6 kW koji pružaju najbolju učinkovitost djelomičnog opterećenja u ovom sektoru. Tihi rad također je odlika ove klime pa će svi oni koji inače ne podnose zvuk klima uređaja biti oduševljeni ovim novitetom.

MIDEA BREEZELESS

Ovaj model omogućuje savršeni protok zraka! Sastoji se od gotovo 8000 minijaturnih rupica za postizanje ravnomjerne disperzije hladnog zraka, a ispusi se nalaze sa strane. Uređaj ima mogućnost od čak tri načina hlađenja: Breeze Away, Breeze Mild i BreezeleSS. Također, samostalno birate brzinu ventilatora i možete kontrolirati količinu vlage u prostoriji. Uređaj posjeduje vrhunsku energetsku učinkovitost zbog najviše klase vrijednosti SEER 8.5 i SCOP 4.6 te A+++ hlađenja i A++ grijanja do -25. Još jedna zanimljiva specifikacija uređaja jest da je njime moguće upravljati mobilnom aplikacijom Midea Air.

MIDEA ALL EASY PRO MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW

Tražite li jednostavan klima uređaj za ured ili samo želite uređaj kojim ćete lako upravljati i koji vam neće zadavati glavobolje – ovaj uređaj idealan je za vaše potrebe! Njegove su glavne prednosti jednostavna instalacija, čišćenje i održavanje. Neke od specifikacija koje posjeduje su uključen WIFI modul, automatski restart, ionizator, silent system te brzo hlađenje i grijanje! Energetska klasa uređaja je A+++/A++ te ima kapacitet hlađenja od 3,51 (1,37-4,3) kW i kapacitet grijanja od 3,81 (1,07-4,38) kW.

Ipak, kako biste bili sigurni da ste odabrali klima uređaj koji uistinu odgovara vašim potrebama, posavjetujte se sa stručnjacima Instalacija Ištvanić. Njihovi stručnjaci izvode sve vrste vodovodnih i plinskih instalacija te instalaciju sistema grijanja, hlađenja i ventilacije. Monteri Instalacija Ištvanić postavit će sve vrste klima uređaja u vaše domove ili urede bez ikakvih problema, a njihovi savjeti oko održavanja i korištenja uređaja bit će od velike koristi.

OCIJENI