OCIJENI

Upoznajte gastroenterološko-hepatološku ordinaciju u koju možete imati povjerenja

Objavljeno: 26.2.2021. 14:20

Medicina svakim danom sve više napreduje pa je tako sve jasnije da je fizičko zdravlje u potpunosti isprepleteno s onim fizičkim. “U zdravom tijelu je zdrav duh” latinska je poslovica poznata od pamtivijeka, a baš kao i svaka druga, ima uporište. Stres je savršen primjer i dokaz povezanosti psihičkog i fizičkog zdravlja. Riječ je o apstraktnom doživljaju koji nam poput tihog ubojice uništava i fizičko zdravlje izazivajući razne nepravilnosti koje naposljetku dovode do razvoja bolesti.

Pristup pacijentu stoga treba biti cjelovit, kvalitetan i individualan. Imate li problema s probavnim organima, jednjakom, želucem ili drugim unutarnjim organima, crijevom ili vam se već razvila neka infekcija, morate se obratiti stručnjacima koji će na temelju kvalitetnog specijalističkog pregleda postaviti ispravnu dijagnozu i tome pristupiti pravilnim liječenjem.

Kako bi se otkrio pravi uzrok bolesti, potrebno je individualno pristupiti pacijentu. Svoje zdravlje možete prepustiti liječnicima Privatne ordinacije Bona Officia dr. Kardum d.o.o. na Kaptolu 26. Ordinacija je osnovana 2006. godine sa željom za drugačijim, cjelovitijim i na kraju krajeva, kvalitetnijim pristupom pacijentu.
 

Tim liječnika orijentiran je prije svega na stvaranje povjerenja i iskrenosti u odnosima s pacijentima, ali i između pacijenata i njihove obitelji što se pokazalo kao preduvjet preciznosti i uspjeha svakog daljnjeg liječenja bolesti.

Specijalizirani su za preglede:
  • Endoskopija
  • Ezofagogastroduodenoskopija
  • Kolonoskopija
  • te za postupke sprječavanja infekcije i preglede ultrazvuka.

Dodatne prednosti su kompetitivne cijene, najsuvremenija medicinska oprema, besplatno parkirno mjesto za pacijente te jednostavan pristup invalidima.

Osim fakultetskog obrazovanja, stalna usavršavanja i usvajanje znanja i vještina u hrvatskim klinikama, izrodila su vrhunski tim liječnika koji za svakog pacijenta izdvoje koliko je vremena potrebno te mu se posvete u potpunosti. Za online termin ispunite formu na linku i provjerite svoje unutarnje zdravlje.

Foto: Freepik

OCIJENI