OCIJENI

Olaplex: Spas za ispucale vrhove

Objavljeno: 26.3.2021. 13:20

Postoji li veća sreća od zdrave, blistave i bujne kose? Osim što je ugodna i mekana na dodir, zdrava i lijepa kosa podiže samopouzdanje. Zbog dostupnosti raznih preparata za kosu poput pegle ili fena, koji suše kosu i čine ju lomljivom, tretmani za obnovu ispucale i suhe kose poželjniji su nego ikada prije. Iako će mnogi frizeri trajno otpisati ispucale vrhove i šišanje smatrati jedinim rješenjem, od nedavno postoji tretman koji kosu vraća u život. Riječ je o revoluciji u kvalitetno opremljenim frizerskim salonima - Olaplex tretmanu za kosu.
 

Mnoge žene ne usude se posvijetliti ili obojati kosu zbog straha od dodatnog oštećenja, no ne i uz Olaplex!

Olaplex proizvodi namijenjeni su za obnavljanje oštećene kose, ali i za zaštitu kose od kemijskih oštećenja.

Riječ je o brendu vodećih svjetskih stručnjaka u području kemije - Dr. Erica Presslyja i Dr. Craiga Hawkera koji su osmislili jedinstvenu formulu bez štetnih sastojaka, koja obnavlja već oštećene vlasi kose.

Ovaj spas za kosu postao je “must have” mnogih frizera za održavanje kose tijekom kemijskih tretmana. Zbog svoje zaštitne i obnavljajuće funkcije idealan je za sve vrste kose, a ne sadrži sulfate i paraben što dodatno pridonosi sigurnosti ove čarobne formule.

Koristi se i kod kovrčave kose koju čini mekšom, snažnijom i sjajnijom. Obnavljajuća njega Olaplexa rekonstruira disulfidne veze kose vraćajući joj snagu.
 

Olaplex proizvodi

Olaplex proizvodi za profesionalnu njegu kose su Olaplex Bond Multiplier te Bond Perfector koji brišu oštećenje kose zbog kemijskih tretmana, dok se Olaplex Rebuild Treatment koristi za stopostotnu obnovu kose. Ovu liniju proizvoda koriste isključivo frizeri.
 
Osim profesionalne linije proizvoda, dostupna je i ona za kućnu njegu - OLAPLEX No.3 kojim se produžuje trajanje boje, OLAPLEX No.4 šampon te regenerator OLAPLEX No.5.

Rezultat korištenja ovog jedinstvenog kemijskog spoja je čvrsta, zdrava i sjajna kosa.

Frizerski studio V&M jedan je od salona opremljenih visokokvalitetnim proizvodima za njegu kose. Prepustite svoju kosu stručnim rukama. Škarice više nisu jedino rješenje za suhe i ispucale vrhove, a boja za kosu nikada nije bila manje štetna uz Olaplex tretman.

Foto: Freepik

OCIJENI