OCIJENI
Adresa: CEBINI 7/1 (BUZIN)
10010 ZAGREB
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6608 909 01 6608 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ttr-kolovrat.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Zdrava hrana, makrobiotika
Veleprodaja
Mesnica, ribarnica
Ključne riječi: hrvatska zagreb wiberg začini za meso umjetni ovici
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka je osnovana 13.lipnja 1990. s idejom da bi se kroz obuhvaćena saznanja o proizvodnom procesu naših poslovnih partnera, a to su proizvođači mesnih prerađevina, postizala tehničko-tehnološka racionalizacija. U tom procesu nastala je i skraćenica –TTR-.

Spomenuta racionalizacija može se postići na maksimalnom iskorištenju strojeva i poboljšavanje u fazama proizvodnje ovisno o novim tehnologijama izrade tih strojeva, na primjeni novih tehnologija korištenjem začina i aditiva, u modernoj tehnologiji tiskanih ovitaka, u savjetovanju kod razvoja i dizajniranja novih proizvoda i rješavanju specifičnih pitanja koja dolaze od naših klijenata.

To je bila polazna osnova pri ostvarivanju suradnje s našim kupcima koji participiraju u našem prodajnom programu, s obvezom da ih upoznajemo sa svim novostima iz oblasti tehnologije izrade mesnih prerađevina i poboljšavanja u radu strojeva kojim se oni služe u proizvodnom procesu, te iz područja marketinga, strategije prodaje, ambalažiranja i skladištenja proizvoda.

U svemu tome je osnovna vizija poboljšati proces proizvodnje kod našeg kupca tehničko-tehnološkim inovacijama, racionalizirati pojedine operacije i tako podići kvalitetu njegove proizvodnje a onda i gotovog proizvoda.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6608 909 01 6608 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI