OCIJENI
popust 25%

25% popusta na HOYA Sensity fotoosjetljive naočalne leće

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.06.2016. 07:41

Nosite li sunčane i dioptrijske naočale te vam je dojadilo konstantno mijenjanje, dobro rješenje za vas su fotosjetljive naočalne leće koje omogućuju da u jednim naočalama imate sve.

Od 13. lipnja do 31. kolovoza 2016. promoviramo HOYA Sensity lagerske fotoosjetljive naočalne leće uz 25% popusta za par.

Fotoosjetljive naočalne leće su leće koje reagiraju na promjene uvjeta osvjetljenja - počinju tamniti kod izlaska na sunce i vraćaju se u početno stanje prirodnog izgleda kod dolaska u tamnije prostorije.

Sensity fotoosjetljive naočalne leće koje reagiraju na svjetlost sadrže sve što HOYA-ina tehnologija osigurava kroz kvalitetu i dugotrajnost nošenja:

• Stabilight tehnologiju koja osigurava konzistentne performanse u različitim klimatskim i vremenskim uvjetima

• Odličan kontrast i smanjenje odbljesaka s intenzivnim, prirodnim bojama leća

• Iznimnu optičku kvalitetu i otpornost zahvaljujući Photocromic Precision tehnologiji osiguravajući suvremeni izgled u brončano smeđoj i srebrno sivoj boji.

Fotoosjetljive leće idealne su za sve kojima je prikladnost naočala koje se mogu nositi u zatvorenom i na otvorenom iznimno važna jer jamče oštar vid, a istodobno djeluju i kao sunčane naočale. Fotoosjetljive leće preporučuju se svima preosjetljivim na sunčevu svjetlost. Osim UV zračenja, na učinkovitost fotoosjetljivih leća također utječe i temperatura, odnosno učinkovitije su na hladnom, snježnom i sunčanom vremenu ako su temperature niske, a UV zračenje jače, nego na vrućem, ali oblačnom vremenu kad su temperature više, a UV zračenje slabije.

NAPOMENA: Budući da fotoosjetljive leće reagiraju na (dnevno) svjetlo, one ne tamne iza vjetrobranskog stakla automobila. Njihovo ponašanje ovisi o prevladavajućim vremenskim uvjetima. Savjetujte se o ovakvoj primjeni s Vašim optičarem.

www.monokl.hr/novost/25-popusta-na-sensity-fotoosjetljive-naocalne-lece/10103/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI