OCIJENI

25 godina Optičkog studija Monokl uz paket za dobar vid!

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.09.2015. 18:50

Povratak na posao i u školske klupe puno je bezbolniji uz dobro sredstvo za rad. Monokl nastavlja s rođendanskim akcijama...

Optički studio i Poliklinika za oftalmologiju Monokl slavi 25 godina poslovanja i poklanja Vam bolji pogled na nove jesenske izazove uz paket kvalitetnih dioptrijskih naočala s određivanjem dioptrije za samo 499,00kn!

Paket se sastoji od dioptrijskog okvira iz izdvojene kolekcije i naočalnih leća Maxxee indeksa loma 1.50 s CleanCoat anti-refleksnim slojem raspona dioptrije ±4 (do cyl 2).

U slučaju viših vrijednosti dioptrije (±6, do cyl 2) odnosno stanjenih Maxxee naočalnih leća indeksa loma 1.60 ili dioptrijskog okvira na flaks, cijena paketa povećava se na 699,00 kn.

Svim odraslim naručiocima naočala određivanje dioptrije (refrakcija) je besplatno uz prethodnu telefonsku rezervaciju, dok se djeci do 14 godina preporučuje napraviti kompletan oftalmološki pregled čija je cijena za naručioce naočala 150,00 kn. Redovna cijena specijalističkog oftalmološkog pregleda je 300,00 kn.

Za prošireni izbor dioptrijskih okvira izvan ponude paketa za dobar vid pripremili smo i 25% popusta na izdvojenu kolekciju brandiranih dioptrijskih okvira uz kupnju naočalnih leća.

Za detaljne informacije posjetite najbližu Monoklovu poslovnicu.

Sve ponude aktualne su do isteka zaliha ili do 30. rujna 2015.

Neke od modela u akciji možete pogledati na http://www.monokl.hr/dioptrijske-naocale/paket-499-00-kn/.

www.monokl.hr/novost/paket-za-dobar-vid/7879/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI